D. 17.5  kl. 17-18.30 
D. 18. august på Kronborg Slot
Festival: Helsingør + Helsingborg 1.-6. august
FESTIVAL: København 1.-12. juni
FESTIVAL: Husets Teater  8.-11. juni 
FESTIVAL: DANISH+
Amager 24.-29. maj 
Gratis dans for børn og unge
Aarhus 1.-4. maj 
Roskilde 26. april – 3. maj 

PASSAGE 2016

1.- 6. august, Helsingør + Helsingborg

PASSAGE er en international gadeteaterfestival på begge sider af Øresund.

Med et skarpt fokus på det lokale præsenterer festivalen internationalt gadeteater i verdensklasse og skaber nye forbindelser; mellem bykerne og de perifere boligområder; mellem turister, kunstnere og lokale beboere; mellem anerkendte kulturelle fyrtårne og nye uopdagede mellemrum i byen.

Langt de fleste forestillinger er gratis og byerne  - og menneskerne i dem – løftes af de skæve, nysgerrige, kantede forestillinger!

Der er noget for alle på PASSAGE festival, der har fuldt program fra formiddag til sen aften alle dage: Gakket gadegøgl, indgreb i byrummet, fransk nycirkus og italiensk avantgarde-performance. PASSAGE er en lokal festival – og netop derfor finder folk vejen frem andre steder fra.

Mandag den. 1. ausgust står den internationalt kendte kunstner Leo Bassi for åbningen af PASSAGE og af en ny forbindelse mellem Helsingborg og Helsingør med en fest, der fortsætter henover Sundet resten af aftenen.

Helsingør står i Shakespeares tegn med fejringen af 400 års jubilæet for hans død. PASSAGE festival byder ind med forestillingen GIULIO CESARE af den italienske stjerne-instruktør Romeo Castellucci og kompagniet Societas Raffaello Sanzio: En ny, site-specific version kan opleves Rudolph Tegners Museum og Skulpturpark.

Se mere på http://www.passagefestival.nu

Teater 1

Store Kannikestræde 8
1169 Kbh K

 

Webredaktion

Rie Hammer
Mette Garfield 

 

Teatermagasinet Teater 1 udkommer fire gange
om året og er Danmarks eneste tidsskrift for både
dans, teater og performance. Vores mål er at tage
fat, der hvor dagspressen stopper.

WebDesign Morten Bak
mkcb.dk