2 ting du burde plante i haven og hvorfor du burde det

Der er op til flere fordele ved selv at plante sine ting i egen have. En af dem er selvfølgelig, at det er super hyggeligt og noget, der på samme tid ikke er specielt krævende. Særligt ikke i et land som Danmark, der selv sørger for, at dine planter bliver vandet og er i sit rette habitat stort set 24/7.

En anden fordel ved sådan et projekt er selvfølgelig nærheden med naturen og den friske luft. Det er for slet ikke at snakke om de ekstra skridt, man kommer til at gå på den daglige tur i haven for at tjekke op på planterne. Tredje ting er, at du selv kan gå ud i haven og hente friske bær og frugter, hvis du vil bage.

Ligusterhækken – en fredelig hæk

Ligusterhækken er et oplagt valg, hvis du søger en mindre krævende plante på samme tid med at du søger noget forskønnelse i haven. Liguster hækplanter er ikke spor krævende. De kan blive forholdsvist høje, så hvis du bor ud til vejen eller andet, kan du søge privatliv bag denne. Ligusterhækken bliver smuk og grøn om sommeren der resulterer i et smukt og friskt udseende af haven. Hækken kan klippes til, så den passer til, hvad du ønsker for din have. Det er ikke spor krævende at have en ligusterhæk. Den kan passes, når du bare lige har lyst og tid!

Hindbærbusken – til de friske sommeraftener

Hindbærbusken er ikke bare en flot hæk med forskellige farver, men det er også en hæk der giver dejlige, friske snacks om sommeren. Intet bedre end det! Ikke nok med det, kan hindbær bruges til at bage tærter, kager og andet hvis man er kreativ. Hvis en fejring af en slags nærmer sig, kan man – når man har en hindbærbusk – tilbyde at bage den friskeste og bedste hindbærlagkage.

Det er ganske simpelt uimodståeligt når man står overfor en hindbærlagkage. Det er endnu mere uimodståeligt, når den er lavet på friske bær fra haven. Oveni at det er dejligt med friske bær, er det langt mere tiltrækkende og billigere for dig selv i længden.