6 ROMANTISKE TING DU KAN GØRE

Kan du huske, hvordan gnisterne fløj, da du først begyndte at date? Romantiske middage ved levende lys, gåture langs stranden, film, bådture og spontane overraskelser fyldte de tidlige dage af jeres forhold. Der var simpelthen ikke noget, som kærligheden ikke fik dig til at gøre. Men med en overvældende travl hverdag og familieliv ved at blive den overordnede norm for forholdet, er bryllupsrejsefasen for længst passeret.

Hvad er der at gøre? Enkelt, vi er her for at hjælpe og holde ilden brændende med disse syv romantiske gestus:

 

  1. SKRIV ET KÆRLIGHEDSBREV

Skriv kærlighedsnotater til din kæreste, de kan læse på arbejdet. Gør dette ved at lægge søde små sedler i deres madpakker og dokumentmapper hver dag. Ikke sikker på, hvad du skal skrive i disse noter? Hvad med at fortælle dem præcis, hvordan du har det. Start med at fortælle dem, hvor meget du sætter pris på dem, og at du håber, de vil nyde resten af ​​deres dag. Husk det handler om at skrive fra hjertet.

 

  1. HJÆLP MED GØRELSER

Hvis du plejer dit forhold på den rigtige måde, vil du helt sikkert høste fordelene. En god måde at starte på er at lave en romantisk gestus. Men lad os se det i øjnene – ikke alle er født med en romantisk side. Ikke desto mindre burde det ikke være for svært at lave en romantisk gestus. Normalt er en simpel opgave rundt i huset alt, der skal til. Du skal blot tilbyde at tage opvasken og vaske vasketøjet – denne gestus virker især efter din elskede havde en meget lang, hård dag på arbejdet. Prøv at finde et tidspunkt, hvor du ved, at de har mest brug for det. I sidste ende er det de små ting, der tæller. Føj til gestus ved at give dem en velfortjent fodgnid bagefter.

 

  1. FORKÆLD HENDE MED DIAMANTER

Hvis pligter ikke rigtig er dine ting, vil en smykkegave være det perfekte valg.  Køb en smuk guldkæde med tilhørende diamanthjerte fra Mads Z. Overrask hende denne gave, som hun vil værdsætte for evigt. For et par forslag, tag et kig på vores store udvalg af smykker. Forestil dig hendes glæde, når hun åbner gaven, du efterlod på hendes pude?

 

  1. SE EN ROMANTISK FILM

Brug lidt tid på at gøre noget, hun elsker. For eksempel, i stedet for at gå på kompromis med en film, spørg hende, hvad hun gerne vil se. Prøv at foreslå et par populære romantiske film du måske tror, ​​hun vil kunne lide, som en perfekt romantik til at blive hjemme. Dette vil vise hende, hvor dedikeret du er til sagen. For at gøre det endnu mere specielt, overrask hende med billetterne efter arbejde. Det faktum, at du gør noget uden for din komfortzone, viser hende, hvor meget du bekymrer dig.

 

 

  1. GØR NOGET SPONTANT

Vær spontan. Livet kan være forudsigeligt, så hvorfor ikke krydre det med en aktivitet, hun ikke forventer. En meget enkel, men alligevel romantisk gestus ville være at tage hende væk til en romantisk aften. Prøv at holde destinationen hemmelig ved at bruge bind for øjnene. For et ekstra romantisk touch, forkæl hende med en middag med levende lys på en af ​​de bedste restauranter til dagen, der byder på specielle madoplevelser.

 

  1. KOMPLIMENTER HENDE

Sørg for at komplimentere hende. Det kunne være noget grundlæggende som at fortælle hende, hvor smuk hun ser ud i dag. Eller du kan endda minde hende om, hvor meget hun betyder for dig, ved at takke hende for de små ting, hun gør for dig hver dag. Hvis du gerne vil tilføje den romantiske gestus, så prøv at sammensætte en lommebog med en liste over alt, hvad du elsker ved hende – dette vil helt sikkert gøre hendes dag (og endda hendes år).

 

Selvom du måske går igennem en travl tid i dit liv, er det altid vigtigt at værdsætte den person, du elsker. Hold gnisterne flyvende i løbet af kærlighedens måned med disse syv romantiske gestus. Og før du ved af det, vil du være vildt forelsket i hinanden igen. Smykker fra Viclara er et godt valg til forkæelse af hende du holder af.