Dagen vi kalder THE DAY

I dag er endelig dagen, solen skinner højt og klokken er halv ni om morgenen. Der er lavet en aftale med drengene og deres kærester, dem der ligger inde med sådan en selvfølgelig. Den årlige strandtur er i dag, og der skal hygges for et helt år. Vi tager alle sammen noget med hver især, og jeg står for Rosevin, som er en af de vigtigere ting til strandturen.

 

Mødestedet

Vi mødes klokken 12 sharp lige ved Valby station, for at vi skal lige ind og smaske en klassisk kebab som vi har spist siden folkeskolen! Samme ejer, samme smag, samme sodavand, fuldstændig fantastisk. Nu sidder vi lige her i en tre kvarters tid og nyder livet sammen inden vi skal videre. Det lyder på flertallet som årets strand bliver skiftet ud med kalkgraven, drengene vil kunne springe ud i vandet, så det gør vi.

 

Kalkgraven

Turen op til Karlslunde foregår på Gammel Køge Landevej som det hed før, nu hedder det jo bare kommunens navn også strandvej efter, nå skide være med det, for Airconditionen er skruet helt op, og Dj’en spiller som aldrig før. Vi ankommer til en mellemstor parkeringsplads og finder straks plads til hver bil lige ved indgangen. Det tegner sgu godt, intet kan gå galt. Der spadseres ned og vi finder endda en perfekt plads, vi kommer lidt før stedet bliver invaderet. 2 af tøserne har glemt at stille p-skiven og det kan koste en hurtig bytur, så 2 af drengene ofrer sig og spæner op mod bilerne. De kommer tilbage uden bøde i hånden, så endnu en gang bare lækkert. Der bades og grilles lidt, og der åbnes for de kolde forfriskninger. Timerne går og vi begynder så småt at pakke sammen for nu skal vi hjem og slutte aftenen af hos en af os, hvem det bliver finder vi ud af på hjemturen. 

 

Hjemturen

Så nærmer vi os Valby igen, der hvor turen startede, og nu skal beslutningen om hvem vi tager hjem til fastslås. Efter præcis 12 sekunder finder vi svaret og drøner derud imod, vi skal til Amager og det passer helt perfekt, for der bor jeg også.