Disse 3 ting skal du have for at beskytte din iPhone

Det er ikke billigt at eje en iPhone, og det kan hurtigt blive dyrere, hvis man skal til og betale for at få repareret diverse skader. Selvom en iPhone ser flot ud som den er, så skal du ikke spare på beskyttelses-udstyret. Man ved nemlig aldrig, hvornår uheldet kunne være ude, og så det er bedre at være forberedt!

I denne artikel kan du læse om de 3 vigtigste ting, som du må og skal have, hvis du gerne vil passe ordentlig på din iPhone og give den et langt liv.

1. Et godt iPhone cover

Du kommer ikke udenom, at købe et godt cover til din iPhone. Et iPhone cover beskytter din telefon mod det meste og kan tage fra, hvis du for eksempel taber den på gulvet. Du kan finde covers, som beskytter bagsiden af telefonen, eller både bagsiden og forsiden med en flipcover.

Til de nyere modeller kan du for eksempel købe et Iphone 13 pro cover i både læder, silikone eller plastik. Du kan sagtens finde et lækkert og stilfuldt cover, som passer til dig – bare fordi det er praktisk, så behøver det ikke se kedeligt ud!

2. Panserglas eller beskyttelsesglas 

Selvom et iPhone cover passer relativt godt på telefonen, så kan skærmen godt have brug for lidt mere beskyttelse. Det kan du få med et panserglas, også kendt som et beskyttelsesglas. Det er snart en gammel joke at alle iPhones har en knækket skærm, men det vil vi helst gerne undgå.

Et panserglas er et gennemsigtig lag af hærdet plast, som lægges ud over telefonens skærm for at give den ekstra beskyttelse. Det nedsætter ikke touchfunktionen og kan heller ej ses, når det lægges på telefonen. 

3. En smart iPhone holder 

Ofte sker ulykkerne fordi vi ikke har noget sted at have vores telefon, når vi for eksempel er på farten. Pludselig ryger mobilen ned af skødet og rammer gulvet, og så skal man leve med en knækket skærm. En iPhone holder kan hjælpe dig med altid at holde styr på din telefon. Uanset om du er ude og køre eller sidder og ser YouTube videoer derhjemme, så kan du bruge din iPhone holder til at holde telefonen for dig.