En nybegynderguide til teaterscenen i London

Hvis du er ny i London eller bare ikke har haft meget kontakt med teaterscenen her, kan det hele virke lidt overvældende.

Hvor skal man starte? Hvilke forestillinger skal man se? Hvordan får man billetter? Bare rolig, vi er her for at hjælpe dig. I dette blogindlæg giver vi dig et lynkursus i alt, hvad der har med teater i London at gøre. Til sidst vil du være ekspert!

Kom godt i gang: En hurtig oversigt over det grundlæggende

Det første, du skal vide, er, at der er to hovedtyper af teatre i London: West End Theatres og Fringe Theatres. West End Theatres er de store, kommercielle teatre, som har tendens til at opføre musicals og andre store produktioner. Fringe Theatres er mindre, uafhængige teatre, der typisk viser mere eksperimenterende forestillinger

Hvis du ikke er sikker på, hvilken slags forestilling du vil se, er det et godt sted at starte med en af de langvarige West End-musicals som “Les Miserables”, “The Phantom of the Opera” eller “Mamma Mia!” Disse shows har været opført i årevis og har vist sig at være publikumsfavoritter igen og igen. Hvis du er på udkig efter noget lidt anderledes, er der dog også masser af muligheder på Fringe Theatres. Du skal bare tage et kig på, hvad der spilles, og vælge noget, der ser interessant ud for dig!

Få billetter: Hvor skal du kigge, og hvordan du sparer

Nu hvor du ved, hvilken slags forestilling du gerne vil se, er det tid til at begynde at tænke på billetter. Hvis du er på et budget, er det bedst at kigge efter websteder med billetter med rabat som Last Minute Theatre Tickets eller TodayTix. Disse websteder sælger billetter til en brøkdel af deres pålydende værdi – nogle gange endda på selve dagen for forestillingen!

Hvis penge ikke er et problem, kan du dog altid købe billetter direkte fra teatrets websted eller billetkontor. Du skal bare være opmærksom på, at billetpriserne vil være højere, hvis du vælger denne vej. En anden mulighed er at tilmelde dig et medlemskab hos London Theatre Direct eller en lignende tjeneste. Det vil give dig adgang til billigere billetter samt eksklusive arrangementer og rabatter kun for medlemmer

Og det var det! Du ved nu alt, hvad der er værd at vide om at komme i gang med teaterscenen i London. Så hvad venter du på? Tag ud og nyd noget liveunderholdning!

Teater er en fantastisk måde at tilbringe en aften i London på – men kun hvis du ved, hvad du gør! Med denne guide for begyndere bliver du dog hurtigt en professionel på ingen tid. Gå nu ud og nyd alt det, som Londons teaterscene har at byde på!

Læs flere rejseguides på yukon-tours.dk.