Få byens bedste luksus massage

Alle fortjener en god, professionel massage fra tid til anden. En komplet og dybdegående massage er ikke kun sundt og behageligt, men også gavnligt for helbredet og velvære. Massage er ikke dækket af det danske offentlige sundhedsvæsen, og bliver derfor heller ikke refunderet af det. Det er en skam.

Mange andre lande, både i Øst og i Europa, har anerkendt værdien af – og de terapeutiske fordele ved – massage. Som følge heraf kan lægen give massage på samme måde som medicin eller fysioterapi, hvis det er nødvendigt. Når man tænker på den sundhedsvidenskabelige forskning, der bakker op om fordelene ved massage i en række forskellige situationer, giver det god mening.

Massage kan være gavnlig i forbindelse med rehabilitering og genoptræning efter traumer eller operationer samt som hjælp til smertebehandling. Massage kan være med til at lindre stress ved at berolige det sympatiske nervesystem gennem produktion af endorfiner under selve massagen. Massage kan hjælpe med at behandle en række kredsløbsproblemer ved at fremme cirkulationen ved hjælp af lange, dybe strøg. Endelig er massage det mest effektive våben mod den udbredte sygdom, der kaldes “rygsmerter”, og som skyldes lang tids siddende arbejde i ubehagelige stillinger.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Hvis du ønsker at få ugentlig massage som en del af din sundhedsrutine, bør du først hyre en dygtig og erfaren massør. Det er ligegyldigt, om du vælger fysioterapi, wellness, dybvævsmassage, bindevævsmassage eller sportsmassage, når du først har fundet en.

En autoriseret massageterapeut er en person, der er blevet uddannet og trænet i at bruge sine hænder på en klients krop for at give terapeutiske fordele. Afhængigt af hans eller hendes færdigheder og erfaring vil han eller hun være i stand til at tilpasse massagen til dine krav og din krops behov. Hvis du ofte går til den samme massør, vil han eller hun efterhånden lære din krop at kende, hvorved det er muligt at give den optimale behandling.

Du kan bestille tid til din første massage behandling på https://www.sagamassage.dk/