Få en lækker vin til den rette pris

Chateau Lusseau er et af de mest berømte vinproducenter i Saint-Emilion Grand Cru-regionen, som er kendt for sine præmierede rødvine. Chateau Lusseau har produceret vine siden det 18. århundrede, og i 1939 blev Chateau Lusseau placeret på Grand Cru-listen.

Chateau Lusseau’s Saint-Emilion Grand Cru 2019 er en af deres allerbedste vine. Denne udsøgte vin er lavet på 85% Merlot og 15% Cabernet Franc druer, som blev høstet i september og oktober. Druerne blev vinificeret separat og derefter lagret i 18 måneder på egetræsfade.

Denne vin har en dyb rubinrød farve og udstråler en intens aroma af modne frugter, krydderier og urter. Smagen er meget fyldig med noter af solbær, kirsebær, læder og træ. Vinen har en smuk balance mellem sødme og syre, som fører til en lang og harmonisk finish.

Chateau Lusseau’s Saint-Emilion Grand Cru 2019 fås til en overkommelig pris, og det er den perfekte vin til at dele med venner og familie. Denne vin vil forbedre enhver middag og vil helt sikkert skabe nogle uforglemmelige minder.

Chateau Lusseau har et godt ry for at lave fremragende vine, og deres Saint-Emilion Grand Cru 2019 er intet undtagelse. Dette er en vin af høj kvalitet, som er let at drikke og nyde. Det er en af de bedste vine fra regionen og er helt bestemt værd at prøve. Det lille beskedne slot Chateau Lusseau og de tilhørende 2 hektar vinmarker er ikke i særligt manges bevidsthed. Det er tilgengæld manden bag, nemlig Laurent Lusseau som udover sine egne vine på Chateau Lusseau også er kældermester på det berømte Chateau Pavie i Saint-Emilion, et slot som regnes som et af de bedste i Saint-Emilion og tilbage i 2012 blev ophøjet fra Premier cru classe B til Premier Cru Classe A, noget der kun er ganske få slotte i Saint-Emilion forundt.