Mangler du Bluetooth headset? 

Mangler du Bluetooth headset? 

Hos os kan man se et gigantisk udvalg af Bluetooth headset, vi er specialister inden for trådløst headset, og ved derfor hvad som er vigtigt, når du skal handle nye Bluetooth pods. Noget af det vigtigste du skal tage højde for er spilletiden, altså hvor meget tid du kan bruge på din favoritpodscast eller ens favorit nummer. Er man ude at gå en længere tur og vil høre musik på hele tiden er det fedt, at headsettet kan anvendes i samme tid, som en regner med at være ude i skoven for at gå.  

Opladeligt etui 

Flere nyere Bluetooth høretelefoner er med et etui, som er en mini kasse, som man kan putte sit trådløse headset i. Her assisterer etuiet en med at holde overblik over dit trådløst headset i og derved garanterer, at man ej taber den ene af sine pods. Etuiene kan samtidig bruges som powerbank, så mens du ikke benytter til podcast, så oplader etuiet ens Bluetooth høretelefoner og man vil kunne opleve en længere over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for intelligent. 

Til hverdagsbrug 

Apple AirPods er en enorm del af dagligdagen, da du ofte anvender disse i din hverdag. Her tager du Bluetooth pods frem hvis du skal vente på nogen eller er i bus trafik. Derfor er det afgørende at man har ladet trådløst headset op, så du ej behøver se ud i luften og ikke kan lytte til lydbog.  

Er du et sportsmenneske? 

Er man nede for at træne og tit opdager at der er en ledning i vejen, som forstyrre dig i for at du kan gøre ens øvelse rigtigt, så er Bluetooth headset den bedste løsning til dig, da de ej har ledning og herved sikrer en at der ej er noget, der irriterer dig, så du kan fokusere på det, som er essentielt.  
Det er ikke udelukkende i sportens verden, at Apple AirPods er uundværlige, da de snildt kan bruges i hjemmet, når man vasker tøj fordi du kan bruge sin tid effektivt eller bare få det fedeste ud af en træls pligt, som du skal klare derhjemme og som en blot helst vil slippe for.  

Kan benyttes ved arbejdet 

Apple AirPods kan bruges, når man er på arbejdet og skal fortage opkald, da mange Apple AirPods nu er med mikrofon, så man undgår for at skulle have mobilen oppe ved øret. Så kan man nemlig bruge begge arme samtidig og kan nemmere klare en opgaver  

Undgå besvær 

trådløst headset er ledningsfrie og dermed slipper man det besværlige ledningspinat, som man hurtigt kan have med headsets, der har ledninger, der let kan blive viklet sammen og dermed tager dig tid at vikle ud for blot at skulle lytte til lydbog. Med Blackpods slipper du alt det besvær, der kan komme ved headsets som kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne knække og herved gøre dine høretelfoner uanvendelige. Det kan du let slippe for med Apple AirPods 

Hos BlackPods dk ser man ens næste Bluetooth høretelefoner.