Mere effektive møder

Driver du eller er medarbejder i en virksomhed der ofte holder møder, så er du havnet det rigtige sted. Når man holder mange møder, så ved man godt at det ofte kan trække ud og blive en lang og kedelig en af slagsen. Derfor kigger vi i denne artikel på nogle tips man kan følge eller direkte tage i brug, når man skal holde et effektivt og spændende møde.

Planlægning

Først og fremmest kan en dårlig planlægning føre til et kedeligt eller direkte dårligt møde. Det handler om at have styr på de vigtige emner man gerne vil tage op til mødet, og derigennem få talt om dem. Man kan med fordel bruge lidt ekstra tid og energi på at sørge for at der ligger en rød tråd igennem mødet, så man kan holde sig efter planen. Et godt og effektivt møde kan i mange tilfælde lægge en god plan til arbejdsgangen efter. Der er som regel nogle opgaver der opstår ved at holde et møde og hvis man har sørget for at planlægge det godt, kan det mærkes på de arbejdsopgaver der kommer ud fra mødet.

 

Emner

Når der er styr på planlægningen, kan man begynde at tænke over hvilke emner man egentlig gerne vil have styr på gennem dette møde. Det er ingen nytte i, at holde et møde, hvorefter man ikke kommer frem til en løsning eller fremgangsmåde. Derfor er det enormt vigtigt at man sørger for at tale om de nødvendige emner, altså dem der er væsentlige for virksomheden. 

 

Lokaler

Sidst men ikke mindst kan nogle dejlige lokaler være med til at gøre mødet meget mere succesfuldt. Man kan med fordel overvej at holde sine møder i et konferencecenter, disse vil som regel komme med en madordning og der vil blive sørget for jer, så i kan fokusere på mødet uden at blive forstyrret.