Nyt display 

Nyt display 

Mange brugere med en telefon kender til problemet ved have en smadret skærm. Dette problem kan virkelig nemt hænde i løbet af din hverdagsrutiner. Som de fleste har erfaring med så er smartphone virkelig skrøbelige, hvor selv ubetydelige slag kan skabe stor skade på displayet og derved gøre jeres mobil ubrugelig. I kender måske til situationen hvor et barn har din iPhone og  ved et uheld kommer til at ødelægge den. Den typiske skade på de nyere telefoner er påført deres skærme, da de er særdeles følsomme for slag. Det mest naturlig beslutning vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse på markedet. Med det høje mængde skader på mange slags mobiler på det nationale marked, har en stor del butikker besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så mobil brugere kan tabe deres iPhone uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Ved brug af skærmbeskyttelse er der ikke nogen sikkerhed for at din mobil ikke bliver ødelagt når du taber den.  

SmartGlass er den mest beskyttende skærmbeskyttelse på det internationale marked.  

Hos NORTAGG har vi en masse viden inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle udvikle den bedste beskyttelse til forbrugerne. NORTAGG har gennem en kort proces lavet SmartGlass, som ligner om traditionelt skærmbeskyttelse på en del parametre. Ordinært skærmbeskyttelse er konstrueret af glas og kan derved let blive ødelagt ved små stød. Hvis I investerer i SmartGlass er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke kun er konstrueret af glas, men er lavet med plastik i form af TPU, som giver beskyttelsen fleksibilitet som derved gør skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan modtage mange skrammer inden du vil opleve skader på din skærmbeskyttelse.  

Skræddersyet til den specifikke iPhone 

Den bedste skærmbeskyttelse, skal selvfølgelig dække hele skærmen, så I ikke sidder med udsatte flader på jeres skærm. Her er SmartGlass specielt lavet til den enkelte telefon udgave, så du kan opleve en ultimativ form mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Det sikrer dig i mod at din skæmbeskyttelse ikke kun beskytter lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres gode ven mod mobil skader.  

Når man skal købe den bedste skærmbeskyttelse er det altafgørende at tænke på monteringen, eftersom det skal være let for jer at placere selve skærmbeskyttelsen på din mobiltelefon, da du garateret har set at der ved montering af beskyttelse måske kan skabes sig luftbobler mellem skærmbeskyttelse og telefon, hvis du køber SmartGlass undgår I disse problemer, eftersom I modtager et monteringsværktøj, som assisterer jer med at udligne de problematiske luftbobler.  

SmartGlass kommer med en monterings applikator, som hjælper dig med at placere jeres SmartGlass bedst, så du undgår at skærmbeskyttelsen ikke dækker hele skærmen eller sidder skævt på iPhonen og derfor ikke beskytter hele skærmen. Vi mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være let for jer at placere, hvorfor vi er utrolig begejstret for dette værktøj til placering.