Sådan gør du dit nye hus indflytningsklart

Efter du har været igennem utallige google-søgninger såsom ”Lokal mægler Kolding”, ”mægler Kolding” og ”ejendomsmægler Kolding” og omsider har fundet dit nye hus, så kan det sjove endelig begynde – nemlig indretningen! Herunder får du et par gode tips til at spare penge i indretningsprocessen.

 

Kig online

Facebook Marketplace, Den Blå Avis og mange flere er alle online salgsportaler, hvor du kan eftersøge helt specifikke ting. I stedet for at haste ned i butikkerne og købe det, som du vil have, kan du med is i maven eftersøge dem på online salgsportaler. Hvis det ikke lykkedes, så kan du jo altid købe det, som du gerne vil have alligevel.

 

Kræmmermarkeder, loppemarkeder og meget mere

Sommeren er højsæson for loppemarkeder. Overalt i Danmark er det muligt at gøre gode billige køb. Find nogle møbler og ting med charme og sjæl, som du ikke ville kunne finde andre steder. Udnyt muligheden for at gøre en god handel. Det er altid lettere ansigt-til-ansigt i stedet for at gøre det online, hvor man meget lettere kan afvise et modbud.

 

Byt, byt, byt

Aftal med dine venner, veninder og familie at I hver skal finde et bestemt antal ting, som I gerne vil bytte med hinanden. På denne måde kan du komme af med nogle af de ting, som du ikke vil have med videre fra din gamle bolig, og samtidig er der mulighed for, at du får noget ”nyt” til din nye bolig helt gratis. Skulle det ske, at der ikke er noget, som falder i din smag, så husk at sørg for, at I får en hyggelig dag. Bag en kage og lav en god kande kaffe. Foreslå eventuelt dine gæster, at de også kan medbringe noget at spise og drikke – så er der endnu mere, I kan bytte indbyrdes.