Sådan indretter du dine hjørner i stuen

Lille men mægtig

Hjørneborde er alsidige, da de kan bruges til ethvert formål. Hjørner er nok et af de mest underudnyttede områder i stuen, men de giver fantastiske muligheder for design. Ikke alene kan de bruges som møbler (tjek vores hjørneborde), men de kan også bruges som opbevaringsplads ved at fylde dem med bøger eller blade.

Skab et brugerdefineret rum med dine yndlingselementer

Små borde har mange anvendelsesmuligheder og byder på tydelige fordele, når det kommer til design: De hjælper med at bryde store åbne områder op og tilføje et element af visuel interesse til hjørner, samtidig med at de fylder væsentligt mindre end større borde.

Få dit hjørne til at fungere dobbelt

Hvis du leder efter et lille bord, der også kan fungere som sofabord, så er hjørnebordet perfekt til dig. Det vil ikke fylde meget og vil stadig tilbyde plads nok til at placere alle dine fornødenheder på overfladen.

Sådan sætter du dine hjørner op

Rundt bord:

Et rundt bord bruges ofte som omdrejningspunkt i stuen. Du kan gøre den til rummets midtpunkt med en smuk vase, eller bruge den til sofaen med puder og puder. Med et rundt bord kan du også gøre det mere funktionelt ved at bruge det som kontorplads til at arbejde hjemmefra.

Hjørneborde:

Hjørneborde er perfekte til små hjørner, fordi de fungerer som ekstra opbevaringsplads. Hjørneborde bruges til at omdanne et lille hjørne til et indbydende sted for venner og familie at samles til samtale og afslapning.

TV-bord:

Hvis du kan lide at se tv, så overvej at placere en i dit sofahjørne – det vil være med til at skabe følelsen af at være hjemme! Du kan se tv, mens du sidder på sofaen eller endda læse, mens du ser tv!

At arrangere et hjørnebord i din stue hjælper med at tilføje endnu en dimension til dit hjem.

Hvilke hjørneborde er tilgængelige?

Vores udvalg omfatter hjørneborde og små borde i forskellige materialer, størrelser og former. Du er sikker på at finde den perfekte til dit hjem!