Sjov i ferien

Har du nogensinde været på ferie med den hensigt at hvile og slappe af, men så er du ved at vende tilbage til arbejde stadig træt og ikke så frisk som du havde håbet? Det kender de fleste nok som går på arbejde. Og man så tilbage og tænkte: ”Hvad skete der? Hvor gik tiden? Hvorfor slappede jeg ikke bare af og nød ferien mere? ”

Sagen er, at vores ferier kan være lige så fulde af opgavelister, forpligtelser og krav som vores arbejdsliv. Så det er let for vores dyrebare ferietid at forsvinde fra os.

For at føle os udhvilet, genopbygget og genoprettet er det vigtigt, at vi  bruger vores ferietid (eller i det mindste en god del af det) på at gøre ting, der hjælper os med at få forbindelse til os selv igen; ting, der får os til at føle os rigtig godt, løfter vores humør og hjælper os med at føle sig vores sind og krop. Dette kommer fra at gøre ting, vi virkelig kan lide og nyder at gøre. En af de ting du kan lave sammen med din familie, er at spille fodboldgolf. Spillet kan spilles af alle, så både børn, kvinder, mænd, unge som gamle kan være med. Der findes ikke noget bedre end at lave noget hvor du skal koncentere dig for at være med. Du finder en liste over samtlige fodboldgolfbaner i Danmark lige her

Du kan også bruge din ferietid på at spille brætspil med din familie. Det er også en god måde at få ladt batterierne op på. Det er masser af sjove timer at spille brætspil, kortspil eller lave gættekonkurrencer med din familie.

 
Hvis du er på ferie i et sommerhus, så kan det også være en god idé at spise sundt i jeres ferie, så det hele ikke bare ender med “cirkusmad” som f.eks. burger, pommes frites og pølser. Din krop har brug for masser af vand, grøntsager for at du kan føle dig frisk efter ferien.
 
Du kan også spørge familien om de gør at spille en omgang minigolf. Det er smaddersjovt at spille minigolf, og du kan spille minigolf i stort set hele Danmark. Alle kan finde ud af spille minigolf, uanset om de har prøvet det før eller ej. Minigolfbanerne i Danmark er meget forskellige. Der findes super luxus baner og der findes billige baner som du kender fra den lokale campingplads. Du kan faktisk stort set spille minigolf fra tidligt forår til langt ind i efteråret. Du kan faktisk også spille minigolf i regnvejr, du skal bare huske noget varmt tøj. Du finder en liste over alle minigolfbaner i Danmark ved at trykke her
 
Når du kommer tilbage fra ferie, så er det vigtigt at du starter op i et stille og roligt tempo. Du skal lade kroppen mærke, at nu kommer du tilbage fra ferie.