Vores smukke nye hus

Det var torsdag eftermiddag. Jeg sad med mit arbejde og spiste frokost i kantinen. Jeg var så sulten, og har ikke spist noget hele dagen. Til dagligt arbejder jeg som sælger hos Jobindex, hvor jeg lige er blevet ansat for nogle måneder siden. Jeg elsker jobbet, og det har lige været det som jeg har ledt efter. Jeg havde fri 17 i dag, og skulle hjem til min skønne familie. Vi skulle lige nå at have det sidste pakket ned. Vi havde nemlig en meget stor weekend foran os, så det nyttede ikke at vi stressede mere over at der stadig var ting der skulle pakkes ned. Vi skulle nemlig flytte til et helt nys hus. Det har været noget som vi har ønsket os i rigtig lang tid, og så skete det endelig. Vi har længe ledt efter noget stort og smukt. Vi havde fundet et smukt hus, som vi bare elskede. Det var moderne, og alle rummene så bare nye ud. Det var virkelig en stor forskel i forhold til den lejlighed vi bor i nu. Men det var ikke det eneste vi elskede. Det var nemlig også meget større i forhold til den lejlighed vi bor i nu. Vi fik endelig noget med meget mere plads. Vi glædet os virkelig.

Klokken blev 17, og jeg fik fri. Jeg tog hjem til min familie og vi fik pakket det sidste. Vi tilbragte så weekenden med at flytte. Vi havde hyret nogle flyttemænd var billig-flyt.dk, som skulle hjælpe os med at få alle vores ting ind i vores nye hus. Det fik de virkelig gjort hurtigt og nemt, og de fik alt ind i vores nye hus, uden nogle at møblerne blev skadet. Det var vi virkelig taknemlig for, og det endte med at huset blev virkelig flot.