3 gode grunde: Flyt til Frederiksberg nu

København, København. Hvor skal vi dog hen. Mange bliver afskrækket fra priserne på boliger i Frederiksberg. Det forståeligt og der er ikke for alle. Men har du økonomien, så flyt nu. Frederiksberg er en fantastisk bydel lige i midten af København. Alt er tæt på og befolkningen siges at være ekstra flinke.

1.      Høj service

Frederiksberg kommune har igennem mange år været tiltrækkende for sine lave skatter. Det er meget attraktivt for mange. Desuden er vejene altid ryddet for sne og der fokuseres markant på at få fjernet graffiti. Den grønne profil og byrummet arbejdes konstant for at gøres bedre. Dette tiltrækker rigtig mange københavnere. En landsby i storbyen. Store træer og flotte ældre bygninger, hvor facaderne holdes pæne og rene. Frederiksberg er et område for den kvalitetsbevidste eller bymennesket der kan lide et godt sammenhold.

2.      Kulinariske oplevelser

Det svært at se bort fra det store mad-mekka som Frederiksberg tilbyder. Der findes noget fra alle verdenshjørner og af alle kvaliteter. Tag på Mielcke og Hurtigcarl en af Danmarks absolut top restauranter. Besøg et af Københavns mest populære Pizzaria – Forn o A legna. Sprød skorpe, gode råvarer og flotte duge. Mmh! Hvad med en delikatesseforretning. Ost! Her finder du både de lugtende og de mindre lugtende. Du kan også få en sandwich. Måske med krebsehaler? Vi er i hvert fald enige om man kan opfylde sit madbehov. Kom og besøg os nu.  

3.      Transport

Der er ingen grund til at tage fat i ejendomsmægler Frederiksberg, hvis transportmulighederne er dårlige. Men det kan vi vist hurtigt blive enige om, det er de ikke! Bus, metro eller cykel. Man kan komme fra A til B på ingen tid. Tag metroen til Nordhavn, eller cyklen til kongens have. Bussen til en af de nærmeste togstationer. Flyt her til nu. Det skuffer helt sikkert ikke.