Hvordan motiverer jeg mig selv bedst muligt

Alle har prøvet det. Tabt motivationen fuldstændig. Trætte, ingen drive og målet som man havde før – langt ud i fremtiden. Ikke inden for rækkevidde. Denne artikel sætter fokus på hvad du selv kan gøre. Altså hvordan du opnår den motivation som du selv har mistet. Læs med nu.

Små skridt

Tit og ofte mister man motivationen fordi man ikke når sit mål. Man har prøvet alt. Men har du overvurderet dig selv. Nej, nok ikke. Men du har nok undervurderet hvor lang tid det tager. Tag derfor små skridt. Små sejre. Lige pludselig er du i mål. På den måde ud kører du ikke dig selv. Succeshistorien er lige pludselig tættere på end før. Hold den røde tråd. Rytmen, flowet og de gode tanker.

Find dig selv

Mange mennesker er dårlige til at styre deres egne følelser. De kommer hurtigt ud på et sidespor. Selvom de ikke kan gøre noget ved det. Sur, måske skuffet. Der er rigtige mange værktøjer til at lære at finde sig selv og sine følelser. Gør de små og store forhindringer til ingenting. Vær realistisk. Men lad dig føle. Genkend dine følelser og kom videre. Arbejd med dem, også lad dem ikke overtage dig. Find din motivation nu.

Ritualer

Find eller lav nogle faste ritualer på dagen. Et lille frirum hvor det kun er en ting der tæller. Ikke alle hverdagens strabadser. Gå en tur – 5, 10, 20 minutter. Rutine er godt, men ikke for meget. Giv rum til at udfolde dig. Men at du giver din hjerne mulighed for at stoppe et sekund, kan gøre resten af din dag meget mindre besværlig. Rigtig mange døjer med en stresset hverdag, og det gavner kun dig selv i en kort periode. Kroppen kan ikke mere til sidst. Find derfor motivationen gennem rutine. Rutine som du selv sætter. Vejen mod dit mål.