3 hyggelige ting du kan lave i påskeferien

Vinteren er lagt bag os – for nu, og snart er det forhåbentlig tid til at nyde det smukke danske solskinsvejr. Det plejer der at være mange, der glæder sig til – unge såvel som ældre. Når vi nærmer os de varme måneder, betyder det altså også for mange, at der snart skal planlægges sommerferie, hvis dette ikke er gjort i forvejen. Dog må vi ikke glemme påskeferien, der også snart melder sin ankomst. Derfor giver vi dig i denne artikel 3 idéer til hyggelige ting, du kan lave i din påskeferie, hvis du i forvejen ikke har lagt nogle planer.

Planlæg en påskeægsjagt for familie og venner

Påskeferien er et oplagt tidspunkt, hvorpå du kan samles med familie og venner, men hvordan det?Den klassiske påskeægsjagt er typisk noget, som særligt er skægt for de helt små i familien, men det er bestemt også muligt at gøre jagten på chokoladeæggene hyggelig for dine venner og de voksne i familien. Hvis vejret viser sig at være godt, så hold gerne påskeægsjagten udenfor i haven. Når det kommer til planlægning af jagten, er der et par forskellige ting, du kan gøre for at gøre det en tand mere spændende. Det er nemlig en rigtig god idé at inddrage gåder, quizspørgsmål i selve jagten på påskeæggene. Det skaber en smule spænding, som de fleste vil synes, er sjovt. I kan eventuelt gøre jagten til en konkurrence, hvor der venter en lækker præmie på vinderen!

 

Hvad hvis vejret er dårligt?

Det er sjældent, at vi kan stole på det danske vejr, hvorfor det sagtens kan være, at du bliver nødt til at finde på ting at lave indendørs, men det er heldigvis ikke et problem. Du kan planlægge en hyggelig madaften med dine nærmeste venner, hvor I kan runde aftenen af med et spil Hint. Hvis du har arbejdsopgaver, der har en deadline inden længe, kan du også sætte tid af til at kigge lidt på dine forskellige arbejdsopgaver. Hvis du eksempelvis er udvikler af hjemmesider, kan du have gavn af et gratis værktøj som Microsoft Silverlight, som du kan sidde og arbejde med hjemmefra. Optimer f.eks dit website med Silverlight. Husk dog også på at nyde dine fridage i påskeferie, så længe de varer. Der findes mange ting, som du kan lave, selvom vejret viser sig at være dårligt.

 

Tag på en miniudflugt

Hvis du har flere fridage i din påskeferie, kan det være, du skal overveje at tage på en miniudflugt med enten familie eller venner. Det behøver ikke være en rejse, der kræver meget planlægning. Det kan være en tur over grænsen og smukke Flensborg eller en tur til København, Århus eller Odense – alt efter, hvor du bor i landet. Spontane miniudflugter er rigtig gode, hvis du har brug for et friskt pust og lidt fornyet energi, så du igen er klar til hverdagen.

 

Vi håber, at du er blevet inspireret til, hvordan du kan tilbringe din påskeferie, hvis du i forvejen ikke har lagt nogle planer.