3 tips til en lettere krop

Vil du gerne have en lettere krop, og vil du gerne i gang med at smide nogle af de overflødige kilo, der sneg sig på over julen, har vi her nogle gode råd til dig.

Find nye termodragter til kvinder her.

1 – Tæl dine kalorier

Det første råd er at komme i gang med at tælle dine kalorier. Mange går igennem dagen uden at ane, om de spiser 2.000, 3.000 eller 5.000 kalorier. Hvis du heller ikke har en idé om, hvor mange kalorier du indtager i løbet af en dag, er det godt at få styr på det. Så bliver det også nemmere for dig at få styr på kosten, hvis du fx ved, at du kun skal spise 1.600 kalorier om dagen.

2 – Drop de usunde vaner

Dernæst er det godt at komme i gang med at arbejde på at fjerne de usunde vaner, som du har tillagt dig over årene. Det kan være, at du er vant til at drikke en sodavand til din frokost, eller at du napper dig en energidrik som noget af det første på vej til arbejde.

Disse usunde vaner gør du sikkert kun af automatik uden at tænke så meget over det i det daglige. Men disse vaner kan i den grad give dit kalorieindtag et boost, så det kan altså være en god idé at begynde at fjerne disse vaner fra dit liv, når du gerne vil tabe dig.

3 – Sørg for at spise godt, selvom det er sundt

Sidst, men ikke mindst, er det at spise sundt ikke ensbetydende med at spise kedeligt. Du kan sagtens spise rigtig godt og lækkert, selvom det er sundt. Det handler bare om at lave de rette måltider, og at bruge penge på de rette råvarer og ingredienser.

Så hvor du førhen måske brugte lidt ekstra penge på energidrik og slik, kan du nemt lave lækre og sunde retter ved at kaste de samme penge efter de gode råvarer og lækre ingredienser. Så bliver det sjovere for dig at spise sundt i løbet af hverdagen.