Firmamassage

Virksomhedsmassage er en form for massage, der er specielt tilpasset ansatte i en virksomhed. Massage kan bidrage til at forbedre cirkulationen, øge produktiviteten og reducere stressniveauet.

Fordele ved en massageordning

Mange mennesker betragter massage som en luksus, men det kan være en vigtig del af en sund livsstil. Faktisk har forskning vist, at massage kan have en række sundhedsmæssige fordele, herunder følgende:

– forbedret cirkulation

– reduceret stressniveau

– reduceret angst

– forbedret søvnkvalitet

– lindring af smerter og spændingshovedpine

– lindring af muskelsmerter og stivhed

Desuden behøver massage heller ikke at være en dyr fornøjelse. Faktisk kan du få en professionel massage fra 298 kr., og en fast massageordning er faktisk endnu billigere. Og der er mulighed for at få fradrag på massage.

5 tips til firmamassage

Når det kommer til firmamassage, er der et par ting, som du bør huske på. For det første er det vigtigt at få massøren til at skræddersy massagen til medarbejdernes specifikke behov. For det andet er det vigtigt at sikre sig, at massøren er certificeret og har erfaring med at arbejde med erhvervskunder. For det tredje er det vigtigt at skabe et afslappende og behageligt miljø for massagen. Og for det fjerde skal du sørge for at planlægge regelmæssig massage for netop at drage fordel af alle de sundhedsmæssige fordele, som massage kan føre til. For det femte skal du sørge for, at medarbejderne kender til massagens fordele og forklare dem, at de hellere end gerne må benytte sig af frynsegoden.

Ofte stillede spørgsmål om virksomhedsmassage

Hvad er forskellen mellem virksomhedsmassage og almindelig massage?

Virksomhedsmassage er specielt skræddersyet til de behov, som medarbejdere har i en virksomhed. Typisk er der tale om rygproblemer, men ellers kan massøren fokusere på bl.a. at reducere stressniveauet hos medarbejderne.

Hvad er fordelene ved virksomhedsmassage?

Massage på ansatte i virksomheder kan bidrage til at forbedre cirkulationen, reducere stressniveauet og mindske angst blandt medarbejderne. Det kan også forbedre søvnkvaliteten, lindre smerter, spændingshovedpine, muskelsmerter og stivhed.

Er virksomhedsmassage dyrt?

Virksomhedsmassage er ikke nødvendigvis dyrere end almindelig massage. Sørg for at drøfte prisfastsættelsen med massøren. Hvis I aftaler en fast massageordning, burde du godt kunne kræve en rabat.

Hvad er det bedste tidspunkt på dagen for en firmamassage?

Det bedste tidspunkt på dagen for en firmamassage afhænger af medarbejderens behov. Nogle foretrækker at få massage om morgenen, mens andre foretrækker at få massage om eftermiddagen eller aftenen. Men for at gøre det simpelt for massøren og dig selv, bør du vælge en fast dag, hvor massøren kommer forbi og masserer dine ansatte.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke er tilfreds med min firmamassage?

Hvis du eller dine ansatte ikke er tilfreds med massagen, skal du sørge for at tale med massøren. Han/hun kan måske tilpasse massagen, så den bedre opfylder jeres behov.

Hvad skal jeg gøre, hvis en ansat er skadet, men ønsker massage?

Tal med massøren, hvis en ansat er skadet. Massøren har måske erfaring med at massere skadede klienter.

Som du nok kan se, er der en lang række fordele forbundet med firmamassage. Hvis du er interesseret i at lære mere om firmamassage, kan du besøge denne hjemmeside.