3 trends du skal være med på i 2021

Daytrading og maling - begge er trends i 2021

Du har sikkert prøvet den lækre karamelliserede skum i instant-kaffen, at bage surdej eller dyrke chili planter derhjemme. Disse trends er nu ved snart at have et år på bagen, og som det er med mange trends, bliver de hurtigt forældede. Nogle af disse er mere eller mindre erstattet, mens f.eks. surdejstrenden stadig hitter i mange hjem. Denne artikel er her for at give dig et overblik over hvilke trends – store som små – du skal overveje om du skal være en del af i 2021.

Online investering

Med den stigende mængde tid vi alle har i hjemmet, kan det for mange være en mulighed at springe ud som online investor. Mange går stadig på arbejde, mens nogle er gået ned i timer og andre har måtte se sig selv fyret. Lige meget hvor meget mere tid du har fået i din hverdag, kan det være en mulighed for dig at blive daytrader.

Daytradere handler med kortsigtede investeringer som Contract For Differences, Futures og Forex. Det kræver naturligvis at man sætter sig ind i de forskellige markeder, og forstår hvad man laver. Daytrading er ikke blot en trend i sig selv – der findes også flere forskellige trends på markederne.

Når det så er sagt, er de online investeringsmuligheder et marked hvor der virkelig kan tjenes penge. Og du kan gøre det helt uden at stå op og tage tøj på. Der findes mange forskellige strategier, og som ny på markedet handler det om at finde sin egen stil og strategi, som selvfølgelig gerne må ligne konkurrenternes.

Du kan handle med alt hvad du kan forestille dig, og med Saxo Banks prisvindende platform får du blandt andet adgang til mere end 9000 forskellige differencekontrakter fordelt på enkeltaktier, indeks, valuta, råvarer, optioner og obligationer. Du kan læse meget mere om CFD her.

Træning i hjemmet

En anden trend der har lidt godt af mere opmærksomhed er træning i hjemmet. I takt med at fitnesscentrene fortsætter med at holde lukket, har mange haft behov for fortsat at være aktive. Selvom fitness World og de andre fitnesscentre ikke helt kan erstattes, er det altså muligt at få en få en god træning i hjemmet.

Mal en væg

Mange tyer også til diverse forbedringer i hjemmet. Når vi nu skal bruge flere timer i hjemmet, er det rarere at være et sted hvor man gider at være. En måde at skabe den flotte stue uden at købe nye møbler eller gøre andre store investeringer er at flytte rundt på møblerne eller male en væg. En væg i en flot stærk farve der står i kontrast til de hvide vægge, kan være en flot tilføjelse til de fleste hjem.