5 måder at spare penge på, når du køber tøj

Du nyder tøj shopping. Du nyder at besøge indkøbscentre og gennemgå stativerne med helt nye nederdele og skjorter. Du bruger dine aftener online på at se på de nyeste trends. Du ruller dog ikke i dej. Hvordan kan du købe et stort antal tøj på et begrænset budget?

Lær hvordan du får mest muligt ud af din shopping på et stramt budget ved at bruge disse bedste ideer til at spare penge, mens du køber tøj.

1.Brug kuponer og kampagner

Tag dig tid til at samle kuponer, før du går til indkøbscenteret og tag dem med dig. Oprettelse af en gratis e-mail-konto og abonnement på e-mails fra dine foretrukne butikker er den mest populære metode. Derefter, lige før du rejser, skal du tjekke din indbakke for kuponer.

Derudover kan du prøve kuponwebsteder som RetailMeNot og CheapSally samt mail-in-kuponsamlinger, som du kan tjekke igennem, før du forlader huset.

Stadig uden succes? Spørg butikschefen, om der er nogen kampagner, der kører den dag; vær ikke bange for at gøre det. Brug en ASOS rabatkode til at fylde dit skab med de nyeste trends og aldrig betale fuld pris for noget!

2.Køb offline i stedet for online

Selvom du ikke bør give fuld rabat på online shopping, er detailbutikspriserne ofte langt mere overkommelige end dem, der findes online. Ifølge hypotesen er butikker betydeligt mere tilbøjelige til at markere varer, fordi de ikke har den fysiske plads til at holde så mange varer, mens internetforhandlere anvender store lagre og er mindre ivrige efter at sænke priserne. Brug dine kuponer som en Nelly rabatkode, når du handler personligt for at spare op til 70% på de samme varer.

3.Anerkend detailcyklussen

Butikker har mindre detailcyklusser, når de modtager nyt lager og markerer forældet lager uden for de to primære detailsæsoner. Gammelt tøj diskonteres, når nyt tøj sættes på stativet til fuld pris; det er en fantastisk mulighed for at finde besparelser. Et par uger senere begynder butikkerne at tilbyde mindre rabatter på nyere produkter.

4.Vær opmærksom på kalenderen

Black Friday kan være den bedste dag at købe elektronik, men det er ikke altid den ideelle dag at købe tøj. I detailbranchen er der to hovedsæsoner, og de to bedste perioder til at spare penge er, når disse årstider skifter. I slutningen af juni og umiddelbart efter jul eller nytår finder disse skift sted.

For at få mest muligt ud af dine penge skal du afsætte noget af dit budget og bruge mere i den periode. Der vil være mange kampagner på Black Friday, men under sæsonændringerne vil der være markdowns og kampagner, hvilket vil resultere i priser, der er op til 50% mindre end på Black Friday.

5.Undersøg forskellige butikker

Giv ikke op, hvis du finder et livs aftale, men det passer ikke. Kontroller, om den samme vare er tilgængelig i din størrelse i en anden butik i nærheden. En kort køretur kan være umagen værd, og nogle detailhandlere vil endda sende varen til dit hjem direkte fra en anden lokal forhandler.