Hvad skal du vide på en første date?

Inden det første møde er det afgørende at samle mod, men hvordan gør man det? Hvordan kan du holde hovedet oppe og vise dine bedste kvaliteter? Vi vil gå i detaljer om alt dette i artiklen og tilbyde forslag til, hvordan man med succes kan finde intern balance.

UNDGÅ AT LÆGGE STORE PLANER

Den første retningslinje på listen er denne. Det gælder også for både mænd og kvinder, især når man stifter bekendtskab med hinanden på en datingside som Victoria Milan. Når du går på date med en smuk person, planlægger du ikke at have ti dejlige børn med ham, bo hos ham indtil døden eller købe et stort hus sammen med fælles midler.

TILLID ER VIGTIG

Din karisma skal være synlig. Vis dit sande jeg og dine sande interesser i stedet for at handle på en falsk måde. Vis din holdning og åbenhed over for kommunikation til din ledsager eller ledsagere. Selvfølgelig vil samtalen sandsynligvis ikke gå godt, hvis en af jer er genert og urolig. Derudover er det bedst at forhindre stilhed under det første møde. Hvis stilheden er for lang, fortæl en vittighed eller præsenter dig selv ved at nævne dine hobbyer, men i et datingwebsted som Dating.dk har du chancer for at introducere dig selv på forskellige måder.

Ros aldrig dig selv. Selvfølgelig vil jeg gerne påpege alle mine fordele for at vise, hvad du er i stand til lige uden for flagermusen, men desværre eller heldigvis fungerer det ikke på den måde. Pral vil kun fremmedgøre personen.

UDSEENDE

Lad os diskutere “tekniske” sager. En anden meget vigtig faktor er, hvordan du dukker op. Det er nok at bære friske, rene tøj til mødet og bruge personlige hygiejneprodukter; du behøver ikke at anvende parfume og kontrollere dit ansigt for fejl.

Første dates fokuserer ofte på udseende, og med god grund. En rynket skjorte kan være et tegn på en persons skødesløshed eller uegnede holdning til deres udseende. Det første indtryk er altid vigtigt og nødvendigt, hvis kun fordi relationer vil afhænge af det. Selvfølgelig kan du kun lære mere om disse kvaliteter efter en lang diskussion.

EN BEHAGELIG OVERRASKELSE

Mænd bør være opmærksomme på dette: mens pigen ikke forventer gaver eller komplimenter fra dig, vil en lille buket blomster efterlade et godt indtryk. Vær ikke bekymret; dette er ikke bestikkelse; ved at gøre dette vil du demonstrere din interesse for den valgte person og i det mindste gøre hende glad. En rose vil gøre; prøv ikke at gætte den type blomster, pigen kan lide. Under alle omstændigheder vil du være tilfreds med denne handling.

KONFERENCEPUNKT

Accepter at tilbringe dagen med den eller de personer, du vælger. Find ud af, hvor de vil hen ved at spørge dem. Hvis han foretrak at overføre ansvaret for organisationen til dig, skal du tilbyde dine muligheder. Tænk på vejret: Hvis det lige har regnet, bør du ikke bede din ven om at gå en tur i parken, fordi det utvivlsomt vil være mudret og vådt.