Bestil din nye elbil online i dag

Har du en drøm om at eje en elbil en skønne dag, behøver det måske ikke at ligge så langt ude i fremtiden. For har du adgang til hurtigt internet, kan du nemt klikke dig ind på nettet og bestille din nye elbil allerede i dag. Det er nemt og hurtigt, og det tager ikke meget mere end et par klik for at være i gang. Det er blandt andet sådan, du kan bestille din nye Tesla.

Skal du have elbil til din virksomhed?

Det kan også lade sig gøre for dig at få dig en elbil som firmabil. Der er flere og flere virksomheder, der vælger at købe elbiler til deres medarbejdere. På den måde kan de være med til at gøre noget godt for miljøet, da der er alt for mange benzin- og dieselbiler på vejene i forvejen. Ejer du en virksomhed, og har du en række firmabiler, eller har du brug for at købe nogle, kan det være en idé at kigge nærmere mod elbiler som den næste løsning. Så er du med til at gøre en forskel for vores klima. Hvilken lader til elbil, du så skal bruge – om det er jeres egen eller de offentligt tilgængelige, er op til dig selv at bestemme.

Nemt at bestille en ny Tesla

Er det specifikt en Tesla, du har fået øje på, som du gerne vil købe, kan du nemt klikke dig ind på Teslas egen hjemmeside og bestille lige netop model, du gerne vil have. Derinde har du også mulighed for at kigge på brugte modeller, som koster en del mindre end de nyeste på markedet. Her har du også mulighed for at se, hvad det vil koste at købe bilen på afbetaling, hvis du ikke har råd til hele bilen her og nu.

Billigere at køre elbil

Sidst, men ikke mindst, kan du også glæde dig over at komme til at spare mange penge på brændstof, da det er noget billigere for dig at køre rundt i en elbil, end det er at skulle tanke benzin eller diesel hele tiden. Det er klart, at det ikke er gratis at køre rundt i elbil, selvom det måske burde være det, så du skal stadig betale noget for at få opladt din bil. Men det er markant billigere at få en “fuld tank” med en elbil, end det er med benzin og diesel.