Hvad holder dig tilbage fra en fantastisk teateroplevelse?

Har du prøvet det der. Altså det der, hvor man sidder i et teater. Publikum har taget det pæne tøj på. De er kommet i god tid, og de vil bare underholdes.

Skuespillerne snakker med høje stemmer, så selv de allerbagerste kan høre dem, når de taler. Du er ekstremt godt underholdt og måske kniber der sig en lille tåre frem.

Hvis du ikke har prøvet det, så kom afsted. Der er intet, absolut intet, der skal holde dig tilbage. Her i artiklen skydes dårlige undskyldninger ned, så du bliver nødt til at komme afsted i teatret.

Har du svært ved at finde billetter?

Du aner ikke, hvordan du overhovedet skulle finde billetter. Det er såre simpelt, du bruger bare det internet, du allerede er på, søger på billetter til næste stykke i det nærmeste teater, og kommer afsted.

Skulle du være det ene menneske her i Danmark, der ikke besidder internet eller mulighed for at se tv. Så kom i gang – billig tv og internet kan du finde på linket.

Nu hvor du helt sikkert besidder begge ting i forvejen, skal du ikke se dig fri for lige at tjekke det billige tv og internet ud. Det kunne være, du kunne spare nogle penge.

Nægter du at købe billetterne online af en eller anden årsag, så tag ned til teatret og køb dem direkte i disken. Det skal stå dig frit for, hvordan du erhverver dig billetter, bare du kommer afsted.

Mangler du en transportmulighed?

Du har ikke noget kørekort, selvom du måske kunne låne en bil. Du gider ikke tage toget eller bussen, og cykle er der for langt til.

Så tag et kørekort Silkeborg og læs dig frem til, hvordan du bliver klar til at tage et kørekort. Så mangler du aldrig en transportmulighed til teatret.

Så er det måske også den dårligste undskyldning overhovedet, at du skulle mangle et transportmiddel. Ligegyldig hvor kræsen du så end er, er der altid en chauffør, der vil fragte dig.

Kom afsted med det samme

Teatret er et fantastisk sted, og desværre for lidt besøgt. Det er virkelig en skam.

For mange mennesker forbinder teatret med noget særlig højtideligt eller måske er de skræmt bort af børneteatret. Det skal ikke holde dig væk.

De godt oplevelser finder du i teatret, ligesom du finder dem i biografen.

Der er bare den verden til forskel, at skuespillerne, scenografien og lyden står og bliver produceret lige foran næsen på dig. Teatret er helt unikt på den måde.

Ikke to forestillinger er ens, det er altid en ny og spændende oplevelse, når du trasker i teatret.

Hvis du virkelig vil forkæle dig selv, gøre dig selv en kæmpe tjeneste eller nogle venner, familie eller kæreste, så hiv dem med i teatret.

Fordommene kan I ligge derhjemme eller tage dem stolt med, de vil uden tvivl blive skudt til jorden, når I får slået røven i sædet og øjnene op for den fantastiske verden, der er teatret.