Slap af på havet i din nye båd

Er du glad for havet, fiskeri eller at sejle, er du sikkert også vild med den friske luft, når du er midt havet. Både de koldere måneder og sommeren kan have sin charme for lystsejlere og bådentusiaster.

Med en båd kommer du langt væk fra larm og stress, når du er midt ude på havet eller blot ligger stille derude. Du kan næsten kun risikere at du støder ind på en måge, så som det eneste anbefaler vi, at du holder skrald i god orden og væk fra synet. Når du er på din både, handler det ikke længere om, at du skal præstere i din travle hverdag, men tværtimod at du skal slappe af.

 

Brug tid med familien og venner

En båd er både god til dig, som elsker at lade batteriet op alene, men også sammen med venner og familie. Med en båd kan du tage familien ud på bådture på havet eller langs kyster. Du kan fx også spise middag på båden med venner.

Man skulle ikke nødvendigvis tro det, men der er mange timer at bruge på båden, og derfor er der ofte også et rum i båden, hvor du eller din familie og venner kan tage jer en lur.

 

Hvordan skal du finansiere din nye båd?

At eje en båd kan være yderst herligt og lækkert, men den koster også en del at anskaffe sig sådan en lækker ”hav-bil”. En båd koster også en del i vedligeholdelse. Så har du være flittig til at spare op, så det måske ikke en problemstilling, som du ikke kan klare.
Har du derimod brug for at supplere med et lån for at kunne finansiere både, så anbefaler vi, at du får flere lånetilbud, som du kan sammenligne med hinanden, så du kommer afsted med det bedste lån for dig. Brug fx sider som www.letfinans.dk, hvor du med én låneansøgning får tilbud fra flere banker. Vær opmærksom på, at udbetaling, renter og gebyrer har betydning for de samlede tilbage betalingsomkostninger.