BROWLAMINATION i Aarhus

BROWLAMINATION i Aarhus

Ønsker du et fyldigere og mere løftet bryn uden du skal under kniven? Så er brow lamination en behandling som vil passe til dig.

Browlamination er en ny behandling der er kommet til Danmark som vi er hoppet med på at lave, da flere af vores kunder har efterspurgt dette.

Hvad er så Browlamination? Det er en behandling som går ind og giver et mere fyldigt og løftet bryn ved, at man med de forskellige produkter først går ind og nedbryder den hårstruktur du har i dine brynhår og derefter retter dem op i den nye ønsket struktur og så påføres der et yderligere produkt som laminerer bryn hårene fast. Det er herfra ordet Browlamination er opstået.

Når du får lavet Browlamination kan du samtidigt få farvet dine brynhår som er med til at gå ind og give dem et endnu fyldigere look, da dine små brynhår vil gå fra den lyse næsten gennemsigtige farve.

Browlamination er et fantastisk alternativ til ikke at indgå i et kosmetisk indgreb eller brugen af make-up dagligt.

Du sparer tid og penge med denne løsning, og hvem elsker ikke at høre ordet spare?

Efter behandlingen er det vigtigt, at du dagligt påføres olie for at holde dine brynhår fugtet for at undgå de ikke tørre ud, dette er den eneste efterbehandling du selv skal gøre derhjemme. Du får, når du får lavet Browlamination en brynbørste med og kan tilkøbe en olie hos Lash-Aarhus.

Browlamination er ikke en skadelig behandling for dine brynhår så længe, at produkterne er i ordentlig kvalitet og at du selv følger efterbehandlingsinformationerne.

Holdbarheden på Browlamination er cirka 6-8 uger alt efter hvor god du selv er til at passe på dem. Farven på huden vil dog aftage hurtigere grundet slid fra cremer, sæber og vand, hårene vil fortsat have farve.