Vælg den rette smartwatch

Vil du have et ur, der både er trendy og funktionelt, skal du kaste dig ud i det store marked for smartwatches. Med en smartwatch får du både et fedt accessory og en erstatning for din telefon. Et smartwatch herre er især et super godt valg, da mænd ofte har færre accessory-muligheder generelt. Få dit allerede trendy outfit til at poppe lidt ekstra et smart ur.

Besøg https://mysmartwatch.dk kan du kigge gennem et stort udvalg af mærker og farver. Hvis du vil vide mere om, hvad du får ud af dit køb, kan du læse videre her.

Opkald er intet problem

Telefoner i dag er måske skrøbelige, men de er ikke ligefrem små. Hvis du ikke har rigtig dybe lommer, bliver de hurtigt besværlige at bære rundt på, men det er et nødvendigt onde, hvis du vil være sikker på stadigvæk at modtage opkald og SMS’er. Eller hvad?

En smartwatch kan faktisk også modtage opkald og SMS’er. Det er ekstra smart, for du kan have begge hænder fri, når du snakker ’i telefon’ via dit ur.

Når du kan lade din telefon blive hjemme, behøver du ikke bekymre dig om at medbringe en taske, jakke eller bestemte bukser. Det er især godt, hvis du holder af at komme ud og motionere. Meget motionstøj er designet til at sidde stramt og har ikke nødvendigvis en masse lommer at proppe en telefon i.

Få hjælp til din træning

Generelt set er en smartwatch en super god idé til træning. Som sagt fylder den ikke meget, men smartwatches har også et stort udvalg af apps, der kan hjælpe dig. Du kan tilføje ting som GPS, pulsmåler, skridttæller og kalorietæller. De hjælper dig alle med at sætte dine egne personlige rekorder og mål, fordi de holder styr på alle tallene og data ét sted.

Det giver overskuelighed og gør det lettere for dig at planlægge din træning.

Hold øje med din søvn

Du finder også apps, der indeholder en søvnmonitor. Disse apps holder øje med din puls, hvor mange gange du vender dig om natten og andre ting, der kan fortælle dig, hvordan din søvn udspiller sig. Det kan give dig en vigtig indsigt i, om du nu også får den hvile, du har brug for, da du ikke nødvendigvis får en ordentlig søvn bare fordi du får mange timer på øjet.

Vær stadig opmærksom på din telefon

En smartwatch virker kun med en matchende telefon. Det vil sige, at for eksempel Android-telefoner passer til én slags smartwatch, imens iPhones passer til en anden slags.

Før du køber en smartwatch, skal du derfor have indsnævret, hvilket udvalg du konkret har at vælge fra, for nogle modeller vil blive udelukket baseret på din telefon.

Vælg den rette skærm

Nogle smartwatches har touch-skærm, andre bruger knapper. Her er det naturligvis en smagssag, hvad du ønsker, men det er værd at holde i tankerne, når du gennemgår udvalget. Du skal også overveje, hvor stor skærmen skal være. Den skal være stor nok til, at du kan læse, hvad der foregår på den, men på nogle håndled kan en meget stor skærm også komme til at se kluntet ud.