3 råd som forbereder dig på, når babyen kommer 

Står du i den fantastiske situation, at du venter en baby? Måske er det første gang, hvilket kan virke skræmmende, men også spændende. Måske er du rutineret forældre, som har prøvet det hele flere gange? Uanset hvad, kan det være en god ide at bruge lidt til på at forberede sig på nogle af de praktiske aspekter. Derfor får du i denne artikel 3 gode råd, som kan være med til netop denne forberedelse. Læs derfor med nedenfor, hvis du gerne vil have endnu bedre styr på tingene, end du allerede har!

En god vane – mælkesyrebakterier baby 

En god vane, som styrker balancen i babys mave, er mælkesyrebakterier baby, også kaldet probiotika baby. Med mælkesyrebakterier baby styrker du mavens balance med en daglig dosis. Det kan være svært at huske, sørg derfor for at gøre det til en god vane, ved samme måltid hver dag. Du kan med fordel gøre skeen våd inden, så det ikke klistre alt for meget. Du skal give mælkesyrebakterier baby sammen med en anelse modermælk. 

Anvend en del af hjemmet til leg og rod 

Når babyen kommer, vil der naturligvis være en periode, hvor der ikke vil blive leget meget. Men, kort tid efter, er det tid til at kravle rundt og udforske – hvilket godt kan rode meget! I stedet for at stresse over at konstant skulle rydde op, kan du med fordel dedikere en del af din bolig til netop dette. Dette vil blive området til leg og nysgerrighed, hvor det ikke gør noget, at der roder og at legetøjet flyder ud over det hele. Bruger du babygitter er dette også en god måde at have et sikkert område, hvor du kan være tryg når babyen kravler rundt og laver babyting. 

Køb stort ind af baby remedier 

Husk at købe stort ind af bleer mm. Sådan sikre du, at du ikke står og mangler på de færreste tidspunkter.

Husk altid at rådføre dig med en sundhedsfaglig inden du giver din baby kosttilskud