Hvad det forskellige slags shapewear kan gøre for dig

Hvad det forskellige slags shapewear kan gøre for dig

Der findes mange forskellige typer shapewear på markedet, som hver især er designet til at give specifikke fordele. Nogle shapewear kan hjælpe med at slanke og forme din figur, mens andre kan give støtte og løft på bestemte områder. Vi vil komme omkring nogle af de forskellige typer shapewear, der findes, og hvad de kan gøre for dig. Læs med her, og find ud af hvilket shapewear du skal købe. 

 

Shapewear shorts

Shapewear-shorts er designet til at hjælpe med at udjævne lår og bagdel. De har normalt et højtaljet design, så du kan få en flot slank talje. Shapewear-shorts kan være fremstillet af forskellige materialer, men oftest er de fremstillet af et elastisk stof som Lycra eller Spandex. Nogle shapewear-shorts har også indbygget polstring for at give ekstra dækning og støtte. Shapewear-shorts kan bæres under kjoler, nederdele eller bukser for at skabe et glattere og mere strømlinet look.

 

Shapewear kjole

En shapewear-kjole er en god mulighed, hvis du ønsker noget, der giver fuld dækning. Shapewear-kjoler er normalt også lavet af et elastisk stof som Lycra eller Spandex og kan hjælpe med at slanke din figur på alle områder af din krop. Der er mange, der bærer det under kjoler, der sidder mere til. Så hvis du skal til en fest eller en anden festlig begivenhed, så kan du hoppe i en shapewear kjole, og føle dig endnu mere selvsikker end før.

 

Shapewear trusser

Du behøver slet ikke at lave en masse squats for at få en flot løftet numse. Det kan du nemlig få med shapewear trusser. Shapewear-trusser er designet til at løfte og støtte din bagdel. De har ofte ikke nogen søm ude i siderne, så du skal ikke være bange for, at det vil kunne ses gennem dine busker eller nederdele. Shapewear-trusser kan også hjælpe med at slanke din talje og mave.

 

Shapewear-tank top

En shapewear-tank top kan bæres alene eller under kjoler, bluser eller trøjer. Den vil hjælpe med at udglatte din ryg, sider og mave. Shapewear-tank tops har ofte indbygget støtte til din barm og rygparti. Så i stedet for at have en t-shirt på, så kan du skifte det ud med en flot mønstret shapewear tank top.