4 ting, du skal overveje, når du tager en au pair ind i dit hjem

Hvis du overvejer at tage en au pair ind i dit hjem, er der et par ting, du skal overveje. Au pair-piger kan yde værdifuld børnepasning og hjælp i hjemmet, men der er nogle vigtige ting at tænke over, før man beslutter sig for at tage en au pair ind. I denne artikel vil vi nævne 4 af de vigtigste faktorer, som du skal overveje, når du henter en au pair ind i dit hjem.

Hvor meget koster det?

En af de vigtigste ting at overveje, når du skal have en au pair i dit hjem, er, hvor meget det vil koste. Au pair-piger kan være en god måde at spare penge på børnepasning, men der er nogle omkostninger forbundet med at have en au pair. Du skal betale au pairens løn, som ligger typisk mellem 700 og 1200 dollars om ugen, og du skal muligvis også betale for deres kost og logi.

Hvor meget arbejde skal au pairen udføre?

En anden vigtig ting at overveje, når I tager en au pair ind i jeres hjem, er, hvor meget arbejde de vil udføre. Au pairer forventes typisk at hjælpe med børnepasning og lettere husarbejde, men du bør sikre dig, at de kan klare den mængde arbejde, du forventer, at de skal udføre.

Kan jeg stole på denne person?

En af de vigtigste ting at overveje, når du tager en au pair ind i dit hjem, er, om du kan stole på vedkommende. Du vil betro denne person dine børn, så det er vigtigt at sikre dig, at du føler dig tryg ved vedkommende. Du bør bede om referencer og foretage et baggrundstjek, inden du ansætter en au pair.

Hvor finder jeg den rette au pair?

For at finde den rette au pair til dit hjem, så kan vi anbefale, at du besøger www.aufini.com, hvor du kan målrette din søgning efter land, alder, erfaring og eventuel forventning af løn.