Tre grunde til at melde sig ind i en bogklub

Kan du lide at læse, men synes du det er svært at finde de rette bøger? Så er en bogklub måske noget for dig. Med de mange bøger, der hvert år bliver udgivet – i mange forskellige stile og genrer – kan det være svært at vælge, hvad man vil læse. For det tager tid at læse bøger, og det er meget begrænset hvor stor en del af de store udgivne mængder, man kan nå at læse sig igennem.

Bogklubberne hører som regel under de forskellige forlag, og kører ofte efter samme princip: Én bog bliver fremhævet som månedens bog, og den kan man vælge til eller fra. Derudover kan man få de øvrige bøger fra forlaget til medlemspris, og man modtager en gang imellem en oversigt over nye bøger fra forlaget. Dermed kan man følge med i, hvad der bliver udgivet.

Det kan være, at du allerede er medlem af en bogklub. Ellers har du måske overvejet at melde dig ind i en. Her kan du i alle tilfælde læse tre gode grunde til at være medlem af en bogklub. Har du herefter lyst til at melde dig ind, så læs mere om Gyldendals Bogklub her.

Bøger for enhver smag

De store bogklubber udgiver bøger af enhver art. Ligemeget om du har lyst til at læse skønlitteratur og dykke ned i klassikerne, krimier eller digte – eller om du hellere vil læse fagbøger, biografier og memoirer. Bogklubberne sælger ofte også havebøger og kogebøger, så det er stort set ubegrænset hvilken type bøger, du kan købe gennem en bogklub.

Derfor er der ingen særlig fare for, at du ikke kan finde nogen bøger, der henvender sig til dig, hvis du melder dig ind i en bogklub. Der er simpelthen noget for enhver smag.

De nyeste bøger

Som medlem af en bogklub vil du ofte modtage tilbud på de nyeste bøger, ligesom månedens bog vil være en nyudgivet, velanmeldt titel. På den måde er medlemskab i en bogklub en god måde at følge med i, hvad der sker i bogverdenen. Du vil være opdateret på, hvad der er kommet i den seneste tid, og du kan følge dine yndlingsforfattere og være ude med det samme, når de står klar med en ny bog. På den måde går du aldrig glip af nye, spændende udgivelser.

Udvalgte bøger

Der udgives som sagt enormt mange bøger, og det kan være svært at navigere i de mange valgmuligheder. Og i det store udvalg er der selvsagt bøger, der er bedre end andre.En bogklub vil ofte fremhæve de gode bøger. Blandt andet er månedens bog tit en udgivelse, der er ventet i spænding og har fået god omtale. Dermed er bogklubben med til at guide dig til de bedste bøger, så du ikke skal bruge din tid på at læse middelmådige titler, når der er bedre alternativer. I oversigten over nye udgivelser vil bøgerne i øvrigt ofte være inddelt efter genrer, og dermed kan du vælge efter det, der interesserer netop dig.