Den bedste behandling af sukkertrang

Over halvdelen af den danske befolkning er enten overvægtig eller svær overvægtig, og tallet stiger år for år. Bl.a den usunde levevis vi har taget til os, med hurtige løsninger af valg af mad fra take-away, de billige sodavand og mængden af søde sager, kombineret med en, for mange, arbejdsdag der er stillesiddende. Sukkeret, når man har vænnet sig til store mængder, giver en form for “lykkefølelse” og er styrtet af belønningscentret i hjernen, samme center, som bliver aktiveret ved bl.a sex, rygning eller andre stimuli. Hypnoseterapi, kan være en effektiv behandling af sukkertrang, og med få behandlinger, kan sukkertrangen komme tilbage på et normalt stadie, hvor man ikke higer efter noget sødt, når man er ude at handle. Har du allerede fået et misbrug af sukker, kage eller chokolade, kan det være enormt vanskeligt at komme af med trangen igen.

Behandle sukkertrang med hypnoterapi

Hos Hypose i Vejle ved J-hypnose, har udviklet en behandling, strækkende over to behandlinger, med en tilhørende lydfil til hjemmebrug, har været brugt med stor succes blandt mange tilfredse klienter. Konceptet er selvudviklet, ud fra års erfaring med hypnose. Så sidder du, og har den følelse, af at sukkertrangen har taget overhånd, og tanken om, at du ikke alene kan komme af med trangen, så overvej, om du ønsker behandling for dette.
Hvad er konsekvenserne af for meget sukker?

En af de åbentlyse konsekvenser, ved indtagelse af for meget sukker er diabetes, som kan have mange uheldige følgesygdomme, som blindhed eller nedsat syn, hjerte-kar sygdomme, fodsår og andre fodsygdomme, derfor skal det tages meget alvorligt. Derforuden, skal man hele tiden tænke over, hvad man indtager af mad, og altid have styr på sit blodsukker, og kan i de fleste tilfælde
være hæmmende i en travl hverdag. Har man også en tendens til at indtage sukker før man skal sove, kan det have en negativ indflydelse på nattesøvnen.