Den perfekte julegave

Jeg begynder altid tidligt at tænke over hvilke julegaver, som jeg skal give mine familiemedlemmer og venner. Jeg kan godt lide at være i god tid, og jeg vil rigtig gerne finde det helt rigtige, og noget som der ligger noget tanke bag. Eller i hvert fald i den forstand, at jeg tænker, at modtageren bliver rigtig glad.  

Jeg skal faktisk købe en del julegaver, og ved mange af dem spørg jeg selvfølgelig efter ønskeliste, ikke at jeg nødvendigvis følger den 100 procent, men tit finder jeg inspiration her. 

En gave som betyder ekstra meget for mig er til min niece, som fornyligt er fyldt 4 år. Jeg vil gerne give hende noget, som hun bliver rigtig glad for mig, og det er vigtigt for mig at høre fra hende, hvad hun ønsker sig, og hele året er jeg opmærksom, når vi taler om, hvad hun synes er spændende og hvad der fylder lige nu. Og en ting jeg har lagt mærke til i år er, at hun er vildt glad for juleting, hun har ikke helt forstået, at det er sæsonbetonet og det er måske ikke så underligt, når man ikke er ældre, men derfor har jeg tænkt at jeg gerne vil give hende en julegave, som er lidt jule inspireret. Udover at være glad for juleting, så er hun også rigtig glad for bamser og dukker. Derfor havde jeg tænkt, at jeg ville kigge juleprodukter fra Maileg igennem. Her er jeg helt sikker på, at jeg kan finde noget rigtig fint til hende. Jeg har på Loukrudts hjemmeside fundet et stort udvalg af jule produkter, og jeg er faktisk lidt i tvivl om, hvad jeg skal vælge. Jeg ved, at de laver en ny julenisse hvert år, og jeg havde egentlig tænkt, om jeg skal lave det til en tradition at give hende en års julenisse hvert år. Det ville være en hyggelig tradition. Jeg har tænkt lidt, at jeg i hvert fald vil købe en til hende i år, og se hvad hun synes, og så vurdere det igen til næste år. Det er jo også sådan med børn, at deres interesser skifter ret hurtigt i de første år af deres liv, så det er jo med at følge med.