Den skønneste fødselsplakat med barnets informationer

Denne søde fødselsplakat vil med sin enkelhed pynte ethvert rum i huset. Plakaten er kønsneutral og meget stilren. Plakaten kan hænges eller stilles sådan som man selv ønsker. Plakaten vil pynte på soveværelset, badeværelset, børneværelset, stuen – ja selv i gangen. Plakaten er utrolig personlig, og perfekt som gave eller bare til dig selv. Den vil glæde både forældre og barn, når barnet bliver større. Den er nem at udfylde, men vil give kæmpe glæde af modtageren.

En personlig plakat

En personlig plakat vil have mere betydning i længden, for en familie. Derfor vil plakaten være perfekt som gave til et par nybagte forældre eller til en barnedåb. På plakaten står der barnets fulde navn, højde, vægt samt dato for fødsel. En plakat bliver altså ikke meget mere personlig. Den vil have en evig betydning, og når barnet bliver ældre, vil det være sjovt, at kigge tilbage på hvor lille man var engang. Det kan også være, at bedsteforældrene vil synes, at plakaten er hyggelig, at have stående.

  • Gaver: Gaver er en ting, som vi mennesker går utroligt meget op i. Vi giver gaver til jul, fødselsdage, barnedåbe og andre store dage i livet. Med en personlig gave, vil gaven blive husket og vil desuden også have en speciel betydning for modtageren.
  • Personlige plakater: Det er mega nemt, at udfylde den søde og smukke plakat. Det er noget enkle, men meget betydningsfulde tal, der skal skrives ind. Derefter står du med en sød plakat, som kan puttes i en ramme eller hænges op uden.
  • Minder for livet: De første år som barn bliver glemt jo ældre man bliver. Derfor er det vigtigt, at have noget at kigge tilbage på. Det kan være billeder, videoer, tekster osv. men en sød plakat, som både indeholder personlige tal, og vil se smuk ud på enhver væg – det er simpelthen et must-have!

Minder på børneværelset

Med denne plakat bliver nogle af de vigtigste minder gemt ét sted. Nogle tal som ellers hurtigt kan blive glemt. Plakatens design gør det muligt, at have plakaten hængende overalt i huset, men også i flere år. Plakaten er nemlig meget enkel og uden farver. Det gør at den ikke blive barnlig, at se på, når barnet bliver ældre. Plakaten kan også pakkes væk, og findes frem igen, når man får lyst til at kigge tilbage en dag. Plakaten er alt i alt en smuk og enkel plakat med en kæmpe betydning.