Dit gulv er dit slot

Dette indhold er sponsoreret.

Hver gang du ser nogle fede hjem – hos venner, på instagram eller i tv lægger du mærke til detaljerne i indretningen. Hvilke møbler er der, hvad for en farve har de valgt til væggene, og er der en masse nips.

En rigtig stor del af helhedsindtrykket i indretning er faktisk gulvet. Det gør en kæmpe forskel, om gulvet fx er malet eller der er valgt en eller anden form for belægning.

Gulve er en verden af muligheder

Der findes et hav af forskellige løsninger. Gulvet kan være malet, hvor den store beslutning er farven. Skal det være gråt og praktisk, gult og varmt eller den klassiske hvide, der tilfører din bolig masser af lys. Du kan også vælge et væg-til-væg tæppe eller linoleum, hvor sidstnævnte kan lægges fx som fliser.

Hvis du ønsker en helhedsfornemmelse i dit hjem, kan du overveje den samme gulvtype overalt. Du undgår upraktiske dørtrin og overgange, og det gennemgående gulv giver en superfed fornemmelse af et stort samlet rum opdelt i zoner. Dit hjem vil ganske enkelt virke større.

Et trægulv er det eksklusive valg

Hvis du ønsker et kvalitetsgulv, bør du overveje træ. Det vokser med din bolig og tiden, og det emmer af luksus og velvære. Fordi træ er et naturmateriale, giver det fornemmelsen af noget oprindeligt, og der opstår en fin sammenhæng mellem dit hjem og verden omkring. Samtidigt arbejder træet med boligen, og det bliver kun flottere over årene.

Alt efter hvilken træsort du vælger, kan dit hjem få en feeling af den trygge, mørke skov eller noget lyst skandinavisk. Begge dele er jo i øvrigt en stor del af boligtrenden, selvom dit nye trægulv bliver en ven for hele livet.

Alfa og omega er naturligvis at vælge det rette trægulv

Sørg for at få noget ordentlig vejledning og start med et overblik over mulighederne. Da et nyt gulv er en stor beslutning, er det vigtigt, at du føler dig tryg i processen hele vejen igennem. Oprigtig og ærlig rådgivning og ikke mindst et bredt udvalg af kvalitets trægulve finder du hos Bywood.

Dit gulvfirma vil også kunne rådgive dig om den rette efterbehandling og vedligeholdelse af dit nye trægulv. Du kan vælge et råt trægulv, det kan lakeres eller ludbehandles. Der er fordele ved de forskellige løsninger, hvor I kan få en snak om, hvad der er den optimale løsning i dit hjem. Med den rette behandling, rengøring mv. kan gulvet vare for evigt.