Kom hjem til et rent hus efter en aften i balletten

Det er rart at komme ud til flotte kulturoplevelser, og tit kan det føles lidt som et antiklimaks at komme hjem igen. Det er dog ikke nødvendigvis noget problem, hvis man gør rent i forvejen og sørger for, at det at komme hjem fra en aften i balletten i smukke røde veloursæder, også bliver en god oplevelse. Her kan du læse mere om hvordan.

Find den perfekte støvsuger

For at kunne tilrettelægge for de bedste forhold i hjemmet efter en stor kulturoplevelse ude i byen, kræver det at man har det helt rigtige værktøj. En god støvsuger kan gøre underværker, og de bedste støvsugere gør simpelthen, at man har lyst til at støvsuge lidt oftere.

For at finde den bedste støvsuger, kan det være en svært god ide at alliere sig med det man kalder en støvsuger test. Når du bruger en støvsugertest, så får du et forholdsvis teknisk og objektivt overblik over flere forskellige støvsugermodeller, og hvordan de præsterer sammenlignet med hinanden. Det er som regel en omfattende sammenligningsøvelse, som man ikke i samme grad har mulighed for at udføre selv. Da kan en støvsugertest være nyttig.

Hvad skal jeg vælge?

Hvis du skal vælge den perfekte støvsuger, er det en god ide at sætte sig lidt ind i, nogle af de forskellige typer støvsugere, der findes. Der er nogle kendte mærker man kan forholde sig til, som bosch støvsuger, som du helt sikkert har hørt om, og alle mærkerne har forskellige modeller –der kan forskellige ting.

 De overordnede kategorier for støvsugere:

  • Ledningsfri støvsuger – en ledningsfri støvsuger, er en støvsuger som navnet tilsiger, ikke har nogen ledning. Dermed kan man frit bevæge sig omkring mens man støvsuger, helt til batteriet skal oplades igen. Der findes flere forskellige ledningsfrie støvsugere, og mange har lige så god sugekraft som almindelige støvsugere. Denne type støvsuger kan nemt hænges på væggen i en oplader, så man altid er klar for at støvsuge.
  • Almindelig støvsuger – en støvsuger med hjul, støvbeholder/posebeholder og ledning som vi kender den. Tager mere plads, end en ledningsfri støvsuger.
  • Poseløs støvsuger – støvsugere i alle modeller kan som regel findes med og uden pose. Når man vælger en poseløs støvsuger, uanset om det er en almindelig støvsuger, en robotstøvsuger eller en ledningsfri støvsuger eller håndstøvsuger, slipper man for at købe støvsugerposer, og kan tømme beholderen i skraldespanden, når den er fuld.
  • Robotstøvsuger – den perfekte støvsuger for dig, der gerne vil lade støvsugeren gå, mens du er i balletten eller i teatret. Så kommer du hjem til et helt rent hjem, helt uden selv at gøre noget.
  • Håndstøvsuger – en håndstøvsuger er en håndholdt støvsuger, som man kan have i entreen eller i køkkenet, for hurtigt at kunne støvsuge, uden at hive den almindelige støvsuger frem.

Når du skal vælge den rigtige støvsuger, skal du derfor kigge på, hvilken type, der passer til dine behov. Da får du de bedste mulige forudsætninger for at vælge den helt rigtige.