DIY: Indret den perfekte bar derhjemme

Hvorfor tage på pubben, når man kan lave sin helt egen bar derhjemme? Det kommer lidt an på, hvilken slags bar-type du vælger, hvor omstændigt projektet vil være. Du kan nemlig vælge at gøre stilen fuldt ud, og går all in på, at baren skal være stor og indbydende, og stå fremme 24/7. Men man kan også lave en diskret bar. Det betyder, at den kan gemmes væk, når den ikke er i brug, og derfor kan man lyde vise den frem (åbne baren), når anledningen er til det.

Vær kreativ – Lav en plan

DIY betyder Do It Yourself, og når man skal lave et DIY projekt, så kræver det, at man er kreativ. For når man skal gøre det selv, så skal man finde ideer til først, dernæst finde de rette materialer, og sidst, men ikke mindst, så skal man så implementere det, så værket kan færdiggøres. Det kræver tid, sved og måske tårer, men det vigtigste er, at man har det sjovt undervejs, og at man kommer i mål med projektet.

Find de rette materialer og interiør

Når du skal igang med at designe din egen bar i dit hjem, så er det vigtigt, at du finder din egen stil i valg af materialer og interiør. På den måde, kan du sætte dit eget præg, så den bliver helt unik og personlig for dig. Derfor skal du finde ud af, hvilke materialer du ønsker at gøre brug af. Du kan finde inspiration på nettet, til at finde din stil. Der er nemlig rigtig mange forskellige muligheder for dit valg af bar i hjemmet.

Kør den helt klassiske stil

Du kan vælge at gøre den helt klassisk, ved at montere et bar-bord, med en bordplade, som kan tåle lidt skænkklatter, så den skal være forholdsvis nem at tørre af. Og så stille hylder i baggrunden, hvor du opstiller flaskerne på rade række, så man kan se, hvad baren tilbyder.

Kør en mere speciel stil

Du kan også lave din egen egen model af en bar. Her kan du lave en bar ud af gamle tønder, eller andet genbrugsmateriale, hvis det er den stil, du kan lide. Kombiner baren med nogle barstole, som passer ind i temaet. Du kan søge efter en side hvor du kan hente vejledning til dit valg af bar og barstole til din nye DIY bar.

Hast ikke med at færdiggøre projektet

Når du har fundet din stil, og din fremgangsmåde. Så er det bare om at komme i gang med projektet. Det behøver nødvendigvis ikke at være et projekt, der skal færdiggøres over natten. Det må godt tage lidt tid, så du kan gøre det ordentlig, og helhjertet. Ofte, når man er igang med et bestemt projekt, så finder man på nye ideer, smarte metoder og look, som man gerne vil etablere, og så er det mest praktisk, at man kan gøre det løbende, og ikke lave det om, når først man er færdig. Når først projektet er færdig, vil hele familien have glæde af det.