Få mere privatliv med folie til vinduer

Privatlivet er noget vi alle værdsætter meget højt, og det kan til tider være svært at opretholde, hvis man bor i tætbefolket områder, hvor naboerne jævnligt går forbi. Med vinduer eller rudedøre ud til gadeplan, kan forbipasserende kigge direkte ind ad ruderne, hvis du ikke har sat matteret film eller folie på. Heldigvis kan du købe matteret folie til vinduer her. Vinduesfolie er boligejerens bedste ven, når det kommer til privatliv, da du kan afskærme alle de ruder og glasdøre, som du ønsker. På Maler-Maling.dk finder du et stort udvalg af både mønster og matteret vinduesfolie, som kan bruges til forskellige formål.

UV beskyttelse imod solen med særligt folie til vinduer

De fleste tror at vinduesfolie blot har til formål at beskytte dit privatliv, men de kan faktisk også bruges til at afskærme for solens kraftige stråler. Denne type folie kaldes også for solfolie eller solfilm og er meget effektivt til at begrænse varmeindfald og blænding fra solen. Det kan være rart i lokaler som stuen eller soveværelset, hvor du opholder dig i dagtimerne om sommeren. På hjemmekontoret kan det også være en god idé, så det ikke kniber for øjnene at kigge på computerskærmen. Solfilm kommer oftest i form af en tonet eller klar vinduesfolie.

Nogle vælger dog også at pålægge en mørklægningsfilm, som er med til at afdæmpe lysindfaldet i dit rum. Dette bruges typisk kun i soveværelset, da det er ærgerligt at begrænse lyset i lokaler, der bruges i løbet af dagen.

Mønstret vinduesfolie sætter et ekstra præg

Vinduesfolie kan også bruges til at gøre din indretning lidt mere spændende. Det kan være charmerende i vindueskammen i køkkenet eller med mønstre på badeværelsesvinduet, hvor man heller ikke ønsker folk skal kigge ind. Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan du vil benytte film og folie til dine vinduer, men mulighederne er mange og behøver ikke hver ens for hvert rum.

Det er tilmed let at påsætte vinduesfolien selv, eftersom det er selvklæbende og blot skal klistres på. Hvis du ikke er så fiks med hænderne selv, kan det dog være en god idé at få lidt hjælpe ude fra.

Find det største udvalg af folie til vinduer hos Maler-Maling.dk

Hos Maler-Maling.dk finder du et stort udvalg af folie til vinduer, som du fortsat kan nå at få leveret inden juleferien. Du kan derfor med fordel gå i gang med et gør-det-selv projekt i juleferien. Vinduesfolien med et flot mønster er også en oplagt gave mulighed, som vil lune under ethvert juletræ.

Har du brug for rådgivning eller vejledning i forbindelse med valg eller påsætning af vinduesfolie, så står Maler-Maling også altid til rådighed med gode tips og tracks.