Få flere penge til kultur og oplevelser

Vil du gerne have flere oplevelser i hverdagen? I dag behøves man ikke at gå i banken for at låne penge. Du kan gøre det uden at nogen finder ud af det. Ifølge spørgeundersøgelser har mange optaget et online lån uden at fortælle deres nærmeste om det. For manges vedkommende er det privat men samtidig et ømt punkt, fordi man gerne vil kunne klare sig selv. Der er mange udbydere på det danske marked, som er klar til at lade dig låne penge.

Hvilken type lån?

Hvilken låneudbyder der er bedst for dig, kommer an på, hvor mange penge det drejer sig om. Er der tale om et mindre beløb, kan det bedst svare sig at tage et kviklån, minilån eller SMS-lån, da disse lån er karakteriseret ved at have et lavt lånebeløb samt en kort løbetid. Skal du bruge et meget større beløb, er der ved at være tale om et forbrugslån. Udbyderne stiller aldrig spørgsmålstegn ved hvad pengene skal bruges til. Via dit NEM-ID kan de tjekke om du er dansk statsborger og om du er registreret i RKI.

Et større pengebeløb

Mange mennesker låner penge hos Pengeland hvis de har brug for et stort pengebeløb nu og her. På deres hjemmeside kan du indtaste hvor mange penge du vil låne samt hvor over en lang løbetid. Derefter bliver der udregnet hvor mange penge du skal tilbagebetale om måneden. Du skal være opmærksom på at der med småt vil stå angivet hvad renten er, den årlige omkostning i procent samt hvor meget du i alt kommer til at skylde pengeudbyderen. Pengeudbyderne er hurtige til at tjekke lånernes baggrund, og giver dermed hurtigt besked om du er optaget som låner eller ej. Når du først har underskrevet aftalen med NEM-ID, så er du bundet af betingelserne.

Vær realistisk inden du låner

Du skal være opmærksom på, at det kan få store konsekvenser for dig hvis du ikke overholder de lånebetingelser, som du har underskrevet at du kan overholde. Der vil blive pålagt ekstra gebyrer og renter, hvilket betyder, at du kommer til at skylde mange flere penge væk. Udbyderne plejer at give en ny dato for indbetaling af de manglende penge, men hvis denne dato også overholdes, så bliver der pålagt endnu mere på lånet. Du kan pludselig stå og skylde over det dobbelte hvis du ikke kan overholde din aftale. Derfor er det ekstremt vigtigt at du er sikker på at have luft i økonomien til at kunne overholde lånebetingelserne.

Vær særlig opmærksom på lånebetingelserne

Der er flere udbydere som udelukkende tilbyder deres lånere et større forbrugslån. Det betyder, at du f.eks. uden problemer kan låne 150.000 kr. og få en længere løbetid i forhold til nogle andre udbydere. Ved sådan et lån skal du være opmærksom på de andre parametre i lånebetingelserne, da det kan betyde, at den årlige omkostning i procent er tårnhøj eller at renten er højere i forhold til andre lånetyper. Det kan være en faldgrube at låne penge, så du skal være helt sikker på at forstå og kunne overholde løbetid samt den månedlige tilbagebetaling pr. måned.