En spændende oplevelse i ferien

Ferier kan hurtigt komme til at bestå af de samme aktiviteter om og om igen. Vi ender tit med at søge tilbage til det velkendte. At ligge ved stranden, tage på shopping ture eller på museum. På trods af at vores ferier og weekender er tidspunkterne, hvor vi har muligheden for at opleve og fordybe os i noget nyt, gør vi det sjældent. Det er lettere bare at gøre, hvad vi altid har gjort.

Hvorfor ikke gribe chancen for at opleve verden fra en anden vinkel? Hvorfor ikke prøve noget nyt og spændende? Det er ikke så svært, hvis man bare leder de rigtige steder.

Tag en tur i en helikopter

Hos Helikopterture kan du få den unikke, anderledes oplevelse. Se verden oppefra. Det vil føles, som om du ser velkendte landskaber for første gang.

Køb en helikoptertur som en oplevelsesgave til nogen du holder af eller som en overraskelse til dig selv og en ekstra person. Ikke nok med at du kan få en flyvetur over dansk landjord, er det også muligt at finde tilbud om helikopterture i USA.

Planlægger du at tage over Atlanten og holde en lang ferie, hvor du kan opleve de mange forskellige regioner af Nordamerika? Så smid en helikoptertur oveni resten af dine oplevelser. Flyv over Grand Canyon og få den fulde udsigt over de enorme kløfter, der har formet sig gennem millioner af år.

Eller tag en flyvetur hen over New York City. Her erstattes det store gule landskab fra Grand Canyon med skyskrabere og lysende gader. Se det myldrende byliv højt oppe fra, så bilister og fodgængere reduceres til myrer, der strømmer rundt mellem grå myretuer af beton.

Oplev en ny side af verden

En helikoptertur giver dig mulighed for afstand. Deroppe på himlen skal du blot læne dig tilbage og suge alle indtrykkene til dig. Nyd udsigten og alle de dele af landskabet, som du ikke ville have fået en chance for at værdsætte, hvis du begav dig rundt til fods.

Sørg for at medbringe et kamera, så du kan fange nogle af de fantastiske landskaber, før du er nødt til at lande igen. Billeder fra helikopteren vil tjene som unikke souvenirs, der kan fremvises, når du vender hjem efter ferien.

Det er det, som er det bedste ved ferier: Muligheden for at prøve noget nyt. Der er ikke noget bedre end at komme væk fra hverdagen og opleve noget spændende. Ferien skal nydes, og fotoalbummet skal fyldes godt op.

Undgå det dårlige vejr

Helikopterture er kun mulige i godt vejr. Der er derfor altid en risiko for, at turen kan blive aflyst. Det betyder dog også, at du kan være sikker på en fantastisk oplevelse, når du letter fra jorden. Siden der ikke bliver fløjet i godt vejr, undgår du, at der er dårlig sigtbarhed. Dermed kan dine billeder blive krystalklare, og du kan opleve den fulde udsigt. Ingen slørede vinduer på grund af en masse regn, eller tunge skyer, der dækker for udsigten.