Få en oplevelse for livet med en ballonflyvning

Kunne du tænke dig at kaste dig ud i en oplevelse ud over det sædvanlige, som kræver både mod og gode nerver? Eller vil du forkæle en du holder af med en ekstraordinær gave, de sent vil glemme?

Så kan en ballontur være den helt rette idé.

En tur med luftballon over de danske landskaber er langt fra noget, alle får lov til at prøve.

Få info om ballonflyvning her

Hvis du ikke lige ligger inde med en luftballon derhjemme, og næppe ved, hvor du skal skaffe en, så fortvivl ej. På ballonture.dk finder du guides og vejledning til, hvor du kan købe en flyvetur til enten dig, eller en der skal forkæles.

På denne side finder du ligeledes en masse information om, hvorfor man bør prøve en ballonflyvning, hvad det koster og hvor du kan booke din tur.

Her kan du ligeledes se videoer fra ballonture, så du kan få et indblik i, hvordan turen kommer til at forløbe sig, og om en ballonflyvning er noget for dig.

Giv en flyvning i luftballon som gave

En ballonflyvning er et oplagt gavevalg, for nærmest hvem som helst. Dette er måske en type af gave, som står på de færreste ønskelister, men som vil være et minde for livet.

Måske skal du give en gave til en, som har den samme kedelige ønskeliste år efter år, udelukkende bestående af bestik og sokker. Ved at give en oplevelsesgave, som ikke står på ønskelisten, viser du også, at du har tænkt lidt ekstra på personen og selv har fundet på en gave.

En ballonflyvning er også et oplagt valg, hvis mans skal give en bryllupsgave. Nogle steder er der gode tilbud at hente, hvis man vælger at købe en flyvning til to personer, frem for til én.

Og findes der noget mere romantisk end at svæve hen over de smukke danske landskaber med sin nye mand eller kone?

Priser på ballonflyvning

Priserne på ballonture kan variere meget, alt efter hvem der udbyder turen. De fleste steder vil priserne dog ligge mellem 2.500-3.500 kroner pr. person. Det vil samtidig blive dyrere, hvis du ønsker at booke en privattur i luftballon, frem for en tur, hvor alle kan booke sig på.

Ligeledes kan priserne afhænge af, hvor længe turen varer, om der er forfriskninger eller lignende inkluderet og hvilken type ballon, du skal flyve i.

Hvad får man for pengene?

De fleste steder, hvor du kan købe gavekort til en ballonflyvning, har du mulighed for at vælge, hvorfra du vil flyve. Der findes både ballonflyvninger fra Sjælland, Fyn og Jylland.

Som start vil du ofte få lidt kort info om, hvordan flyveturen vil forløbe, og evt. få afklaring på diverse spørgsmål, du kunne have til turen.

Derefter vil du nyde en smuk tur over de danske landskaber, der for det meste varer et par timer, afhængigt af, hvem du har booket hos.

Nogle steder er der mad og drikke inkluderet undervejs, og andre steder er dette ikke en del af pakken.