Find din næste lampe online!

Nu hvor de fleste butikker holder lukket grundet Corona nedlukningerne, så er det jo oplagt at gå på opdagelse i, hvad der findes online. Og det er lige netop hvad jeg har gjort – jeg har nemlig været på udkig efter nye lamper online og der var sørme mange flere muligheder, end jeg lige havde regnet med. Det endte faktisk med, at jeg begyndte at kigge efter lamper til hele huset – fordi jeg kunne jo se alle mulighederne samlet foran mig, og tilføje og fjerne fra kurven og se og tænke over, hvordan det hele passer sammen i en helhed. 

Jeg startede med at kigge efter nye lamper til mit badeværelse. Jeg har ladet mig fortælle, at det er vigtigt med et lidt koldt og virkelighedsnært lys – det giver god mening, når man skal gøre sig i stand og særligt når man lægger make up. Derfor fandt jeg en loftlampe, og en væglampe som kunne hænge over mit spejl, begge med godt og rigelig lys men uden, at man bliver blændet. Derefter kiggede jeg efter lamper til min spisestue. Her kunne jeg godt tænke mig to pendler, som kunne hænge over mit spisebord – og gerne med lidt dæmpet og hyggelig belysning, men stadig nok lys til, at man kan se, hvad man spiser. Jeg fandt to lækre glaskugler med farvet glas, som jeg har ladet mig fortælle er ret trendy i øjeblikket, og det ser super godt ud! Min dagligstue fik også lidt make over med på vejen. Her har jeg nogle gamle væghængte lamper, som er arvestykker, som jeg er virkelig glad for, og disse skulle selvfølgelig have lov at blive hængende. Men jeg har længe haft et lidt mørkt hjørne omkring min sofa, og det problem er løst nu med en lækker gulvlampe, som jeg fandt online – den fungerer super godt, når man skal sidde i sofaen og læse. Sidste rum der trængte til en overhaling i forhold til belysning var mit soveværelse. Her manglede jeg både en sengebords lampe og en loftslampe. Jeg ligger ofte og læser inden jeg skal sove, og derfor er det vigtigt for mig med godt lys til det, men uden rummet er helt oplyst. Jeg fandt derfor en lille fin, væghængt sengebords lampe, som er perfekt til formålet. Derudover fandt jeg en loftslampe med noget som ligner fjer, uden at være det, men den giver et super lækkert og hyggeligt lys. Så det lykkedes mig faktisk at bytte en masse af hjemmets lamper ud ved at shoppe lidt online.