Forbedre familiedynamikken

Annonce

Julen er hjerternes fest, men alligevel kan julen også være det modsatte. Medens kartoflerne brunes, anden er i ovnen og børnene skriger af utålmodighed kan temperamentet godt sættes på en prøve. Julen er også forbundet med en masse forventninger, hvorved der altså også kan opstå en del skuffelse, hvis disse ikke indfries. Vi glemmer ofte at julen ikke handler om gaver og indkøb, men om at udnytte de fridage vi har, til at nyde hinandens selskab. Undgå dårlig stemning om julebordet og tag på tur.

Stjæl manden med til København

Problemer kan ofte løses blandt enkelte medlemmer af familien. Det kan siges, at alle systemer påvirker hinanden. Er mor og far sure på hinanden, så påvirker det resten af familiedynamikken og derved at det sværere at løsne stemningen op igen. Tag derfor din mand med til en romantisk weekend i det jule-udsmykkede København. I kan nyde god mad og en tur i tivoli. Herigennem kan I finde et lækkert hotel hvor I sammen kan finde varmen efter en dag i kulden. For at I ikke skal bekymre jer om parkering i Københavns dyre gader, så kan I finde et hotel København med parkering. Hvad hjælper denne weekend tænker du? Hvis I finder hinanden på denne tur, er det nemmere at være overbærende, når I kommer hjem igen. Samtidigt råber man heller ikke af en man lige har kysset.

Giv hinanden en masse komplimenter

Det skal I gøre hele året, men julen er for mange en stressende tid, hvor vi i højere grad har behov for at få søde ord hvisket i øret. Så når han kommer for sent hjem grundet juleindkøb, så drop irritationen, men tak ham for indsatsen. Når anden er i ovnen og kartoflerne er ved at brænde på, så grin af det og husk hinanden på, hvor dejligt det er at stå i køkkenet sammen, mens duften af jul bredes.

Husk at sig undskyld

-Og men det! De ovenstående korte tips, gør jo ikke at I ikke på noget tidspunkt kommer til at vrisse ad hinanden. Når dette sker, er det blot vigtigt at sige undskyld og erkende at I har fejlet. Når din partner hører dig sige undskyld, bliver han blød i knæene. I dag har mange travlt med at skulle have ret hele tiden grundet vores konkurrencegen, men lægger vi det fra os for en stund vil vi kunne mærke glæden om samhørigheden brede sig i det lille hjem. Sig undskyld og giv et kys, pludseligt vil langt størstedelen af spændingerne blive forløst.