Giv haven nyt liv med disse to gode råd

Mangler du også, at din have får lidt mere liv og lidt flere nye planter? Og du mangler måske også en undskyldning for at komme ud og grave lidt i jorden her til foråret, så er der her to gode idéer til, hvad du kan bruge tiden på.

Haven er noget af det, vi altid kan få lov til at bruge tid på, og det er noget, som vi altid vil have, og derfor er det også en helt fantastisk idé at give lidt fornyelse til haven, som du kan kigge på indefra og nyde synet.

Anskaf det helt rigtige vandingssystem til dine planter

Det er faktisk helt essentielt, at du vander dine planter helt korrekt, og det er derfor også noget, der kan være lidt svært, fordi dine planter naturligvis ikke kan fortælle dig, hvornår de er tørstige.

Eller kan de det? Der er faktisk et vandingssystem på markedet, som netop lader planten tage af vandet selv, når den har brug for den. Det betyder, at du hermed vil kunne se, at når fx dine chili i kapilærkasse ikke har mere vand, så skal du fylde den op igen.

Hermed får planterne den helt rigtige mængde vand uden at få for meget eller for lidt.

Skift græsset ud med smukke planter

Køb bunddækkende planter til haven, som netop skaber fylde og en flot bund mellem planterne.

Dette er en måde, hvor du kan skabe lidt liv i haven, samtidig med at du også kan gøre haven lidt flottere at se på, fordi du faktisk dækker jorden eller græsset, som kan se lidt ensformigt ud.

Du kan både få bunddækkende planter, som er egnet til skygge, sol eller surbund, så det kommer helt an på, hvor du gerne vil have planterne til at stå i haven. Sørg derfor for at undersøge sagen grundigt, inden du tager ud og køber planterne.

På denne måde kan du virkelig skabe den ideelle have lige præcis efter dine ønsker. Så vil der altid være noget, du kan kigge på med stolthed.