Nye Powerbanks 

Nye Powerbanks 

Vi tilbyder powerbanks i mange forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank der oplades ved solenergi, om den skal have en stor batterikapacitet, om den skal kunne oplade mange enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Power banks findes i adskillige forskellige afstøbninger om du ønsker en lille kompakt powerbank, der nemt kan være i lommen eller om du ønsker en stor powerbank med et stort batteri, som man ikke skal lade op så tit.  

Er du på farten og bruger din telefon eller tablet, når du er på arbejde og dræner din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en power bank, som kan lade din mobil og iPad op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en strømmåler, så man kan se om din powerbank har lidt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du vandreture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være optimalt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi også powerbanks med solceller, så du kan nyde det dejlige vejr og samtidig lade din enhed op mens du får en pause fra hverdagen.  

Nyerere mobiler skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye forventninger til hvad telefonen skal kunne. Alle disse funktioner er med til at stjæle batteritid og det kan være klogt i mange situationer at have en powerbank, så man undgår for at skulle finde efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens mobil op.  

Gamer du på din telefon har du sikkert prøvet at det stjæler din telefons strøm og det kan være irriterende at skulle stoppe dit spil fordi man er ved at have lidt strøm.  

Flere powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være vigtigt at erhverve en powerbank, som er samarbejdsvenlig med netop din telefon i stedet for at man skal finde en mellemløsning.  

Hold dig opdateret 

Med en powerbank kan du undgå at du mangle strøm mens du er på farten og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Nye højder for powerbanks! 

Der er igennem tiden hændt meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en kæmpe batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så du kan opleve adskillige opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny.  

Du vil derfor også opleve at der er en lang række nye egenskaber ved powerbanksene. Her findes der nu ultra små og kompakte, så de ikke er klodsede og er store. Nogle kommer med solceller, så du faktisk ikke har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogen kommer med ledningsfri, så du undgår for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med flere udtag, så du kan lade adskillige enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan klare, men nu kan powerbanks identificere, hvornår din enhed er fuldt opladet, så du slipper for at skulle spilde strøm på ingenting.