Hvad skal man huske når man skal planlægge babyshower

Hvad skal man huske når man skal planlægge babyshower

Er du blevet pålagt, eller har du påtaget dig at arrangere et babyshower for et familiemedlem eller en god veninde, så kan det godt være svært at vide hvor man skal starte, især hvis det er første gang at man skal stå for at planlægge en sådan begivenhed. Et babyshower er på mange måder som et bryllup eller en barnedåb – der er mange ting man skal huske på og sørge for at få købt ind. I denne artikel har vi udvalgt de 3, i vores øjne, vigtigste ting, som du skal huske på, hvis du skal planlægge og afholde et babyshower.

Start med invitationerne

Et godt sted at starte, når man skal planlægge et babyshower (udover at finde en dato) er at sørge for at få sendt invitationer ud, til de personer man ønsker, skal deltage i babyshoweret. Babyshower kort kan være svære at finde hvis man ikke ved hvor man skal lede, men hvis man har lidt internet snilde, så kan man finde dem forholdsvis let. Det kræver blot en enkelt Google søgning og så kan man få et overblik over hvor man kan købe disse kort.

Sørg for mad og drikke

Et babyshower er typisk ikke en særlig lang begivenhed, som for eksempel et bryllup er, og man behøver derfor ikke købe ind til en 3-retters menu eller til et stort festmåltid. I stedet kan man nøjes med at købe nogle forskellige snacks og et par flasker champagne. En god idé til snacks, er cupcakes med en icing i den samme farve som den der symboliserer barnets køn. Et par flasker champagne så man kan skåle for en god fødsel og for et sund og raskt barn, er også en rigtig god idé. 

Husk dekorationerne

Hvis man vil skabe den helt rigtige babyshower stemning, så kan man ikke komme udenom dekorationerne. Ligesom med de førnævnte cupcakes, er det en god idé at holde sig til den farve der symboliserer barnets køn. Hvis man ikke kender kønnet på barnet endnu, så kan man med fordel holde sig til neutrale farver.