Sådan taber du dig med træning

Sådan taber du dig med træning

Der er mange der begynder at træne, fordi de ønsker at blive strammet op, eller helt konkret fordi de ønsker at tabe sig. Hvis man blot ønsker at tabe sig, så er det rimelig ligetil på papiret, men det kan være svært, når man skal udføre det. I dette indlæg får du nogle råd til, hvordan du kan tabe dig med din træning.

Du skal være i kalorieunderskud

Det vigtigste element, når det kommer til vægttab, det er, at man indtager mindre kalorier end man forbrænder. Når man gør dette, så bruger kroppen nemlig energi fra ens fedtdepoter fremfor den mad man putter i maven. Det er dog vigtigt, at man ikke er for meget i kalorieunderskud. Hvis man er i for stort et kalorieunderskud, så kan kroppen nemlig gå i forsvarsposition, hvor den beskytter fremfor at forbrænder. Dette betyder, at man vil se et stop på sit vægttab, selvom man måske ikke spiser meget.

En god måde at supplere sit kalorieindtag er ved at træne cardio, hvor man tæller hvor mange kalorier man forbrænder. Faktisk anbefales det, at man får sin puls op mindst 30 minutter hver dag. Når man får sin puls op, så forbrænder man kalorier, men man øger også sin forbrænding, så man forbrænder kalorier længe efter man er stoppet med sin træning.

Brug gerne supplementer

Hvis du har svært ved hvad du skal spise, så du både spiser sundt, og får de nødvendige proteiner, fedt og kulhydrater, så kan det være en god idé at bruge supplementer. Det kan eksempelvis være proteinpulver, proteinbarer, eller måske proteinshakes.

Uanset hvilke supplementer du vil bruge til dit vægttab, så er det blot vigtigt, at du ikke udskifter hele din kost med dem. Hvis du ender med at gøre dette, så ændrer du nemlig ikke dine vaner, men smider nærmere kroppen i en slags choktilstand. Det man typisk ser efter man stopper med at leve af supplementer er, at man tager på, fordi kroppen suger alt næring ud af maden man indtager, og fordi man ikke har fået de goder vaner om sin kost implementeret.