Hvis du har ekstra tid: Lær disse ting

Vi skal hele tiden udvikle os personligt og fagligt. For dem der har meget tid her for tiden er der gode nyheder. Du kan nemlig lære en masse brugbare ting hjemmefra, som du kan anvende til at få et nyt job med eller bare tjene lidt ekstra penge i fritiden. Hvis du ikke allerede har gættet det, så handler det blandt andet om at lære at programmere.

JavaScript programmering

Programmering i JavaScript har længe været set ned på, men sådan er det ikke helt længere. I dag er React blevet meget populært og anvendes i stor grad af mange store virksomheder. Dette betyder, at der er relativ stor efterspørgsel efter React og JavaScript programmører.

Har du mod på at lære mere om programmering, så bør du virkelig gøre det. Det kan være, at du kan lande et bijob eller lignende, og så kan det blive til et fuldtidsjob. Det behøver heller ikke være svært at komme i gang med at programmere, fordi der findes meget gode hjemmesider som Codecademy, hvor du bliver guidet igennem processen.

Blockchain programmering

Skal du være ekstra attraktiv på jobmarkedet, så kan du lære både JavaScript, React og noget blockchain programmering. Der er ekstremt stor efterspørgsel efter denne type af programmører lige nu. Hvis du vælger at lære JavaScript, så er det nemt at gå over til programmeringssproget, som man anvender på Ethereum blockchainen.

Ethereum er en ekstremt populær kryptovaluta lige nu, og mange investerer i den. Du kan udnytte dette til din fordel ved at kunne programmere på den blockchain. Hvis du er interesseret i læse mere om Ethereum samt hvordan man køber det, så kan du gøre det lige her. Det er en dansk hjemmeside med meget god information på området.

 

Vi håber at du er blevet inspireret i forhold til hvad du kan lære derhjemme for at tjene flere penge på lang sigt.