Indret dit soveværelse

Sådan indretter du dit soveværelse

Du kan godt have valgt en generel indretningsstil til hele dit hjem, men inden for den overordnede stil har hvert værelse sit eget formål og stil. Hvordan rummet bruges, og af hvem, bør overvejes, når du arrangerer hvert værelse og vælger materialer, tilbehør og plakater.  Overvej behovene i hvert enkelt rum og overvej hvad og hvordan du skal bruge disse rum. Boligindretningen skal afspejle din personlige smag og interesser, men den skal også adressere disse rums særlige funktioner.

Du tilbringer en tredjedel af dit liv i soveværelset, så du bør nøje overveje strategier for at gøre det til et afslappende sted. Start med at vælge sengen og de andre soveværelsesmøbler. Selvom du måske kan spare penge på andre områder, er det altid en sund investering at købe en madras og puder af god kvalitet.  Dit valg af farve er også kritisk i et soveværelse. Vælg en lysere nuance, hvis du er en morgen person, eller en mørkere farve, hvis du er en natteravn. Du kan tilføje plakater til væggene alt efter hvad der passer i stilen. For vores soveværelse var det perfekt med en Bjørn Wiinblad plakat i flotte farver. Soveværelsesbelysningen er vigtig for at sætte det rigtige humør, samt for at give dig mulighed for at læse og klæde dig i rummet.  Hvis du ikke har en stor primær suite, skal du kigge efter praktiske ideer til udsmykning af små soveværelser. Og gæsteværelser har deres egne unikke behov for dekoration.

Indret hjemmekontor i soveværelset

Du vil have forskellige behov, hvis du vil se kunder på dit hjemmekontor og bruge pladsen af professionelle årsager. Men selvom det bare er et sted for dig at drive familievirksomhed eller lidt arbejde, er der specifikke tips til planlægning og udsmykning af et hjemmekontor. Der kan nemlig være stor forskel på om dit hjemmekontor er i samme rum som dit soveværelse eller selvstændigt, og alt efter størrelse skal du være opmærksom på.